Csuja Imre enyhe agyvérzése

Csuja Imrét a kerti munka és a biciklizés tartja fitten, ennek ellenére átesett már egy enyhe agyvérzésen!

Született karakterszínész a kortárs magyar film egyik sokat foglalkoztatott művésze. Csuja Imre megformálója a periférián mozgó embertípusokat. Ő volt Csoki az Üvegtigrisben, játszott a Valami Amerikában, a Magyar vándorban.

Nem így a színházakban, ott a klasszikus figurákkal is remekel. Én még ilyen jó színházat, amelyben ő játssza a Pillantás a hídról című Miller drámában Eddie-t, még nem láttam.

Jól tudom, hogy három gyereke van, sőt már unokával is büszkélkedhet? Ez utóbbihoz, meg az élethez is sok energia kell.

A kerti munka segíti az erőnlétemet. De biciklizek is, esténként sétáltatom a kutyámat, sőt, ahova lehet, oda gyalog megyek. Ezen kívül a harmadát eszem annak, mint azelőtt.

Mielőtt?

Agyvérzés kaptam tavaly, de szerencsésen megúsztam. Összesen 10 napot voltam kórházban. Kaptam az infúziókat, de semmi károsodás nem ért. Állítólag azzal magyarázható, hogy előtte egy fél évvel bevertem a fejemet. Másrészt, főleg a homeopátiás dolgokban bízom, megfázás nélkül megúsztam a telet is.

A nyarat hogyan tervezte?

Munkával meg pihenéssel. Szegeden kerül bemutatásra Novák Ferenc rendezésében a Hegyen völgyön lakodalom című darabja, melyben a Vőfélyt játszom. Augusztus 3-án pedig megkezdődnek az Örkény Színházi próbák.

A legtöbb lelki támogatást kitől kapja?

Mivel vallásos vagyok, egyrészt a jóistentől, másrészt a családtól.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.