Csalással vádolják a gyógyíthatatlan kórral küzdő Christina Applegate-et

Egy internetező szerint a színésznő kinézetét nem betegsége, hanem egy plasztikai műtét változtatta meg.

Christina Applegate 2021 augusztusában fedte fel a nyilvánosság előtt gyógyíthatatlan betegségét, azaz, hogy szklerózis multiplex-szel diagnosztizálták. A színésznő a betegség egyre komolyabb tüneteit tapasztalta, ennek ellenére leforgatta a Dead to Me című sorozatának harmadik évadát.

Applegate a minap jelöltként vett részt vett a Critics Choice Awards díjátadóján. Diagnózisa óta ez volt az első rangos esemény, amelyen megjelent. A színésznő botra támaszkodva mosolygott a kameráknak, de a boldog mosoly mögött mindenki észrevette, mennyire megviselte a betegség, ami miatt közel 20 kilót hízott az elmúlt néhány hónapban.

Christina Applegate

Fotó: 123rf.com

Applegate-et a díjátadó után privát üzenetben vádolta meg egyik követője aki azt állította, hogy a színésznő kés alá feküst.

„Nem a szklerózis multiplex miatt nézel így ki. Ezt egy plasztikai sebész tette. Egy hazug csaló vagy és nem is te vagy Christina Applegate.”

Az 51 éves színésznő később képernyőfotót tett közzé Twitteren az üzenetről, amire csak annyit válaszolt: „ez nem volt szép.”

Christina korábban is nyíltan beszélt az egészségügyi problémáiról, hogy felhívja a betegségekre a figyelmet és bátorítsa azokat, akik hasonlókkal küzdenek. 2008-ban mellrákkal diagnosztizálták, és kettős masztektómián esett át. 2017-ben eltávolították a petefészkeit és a petevezetékét, a rák kockázatának csökkentése érdekében.

Olvasd el ezt is!

Gyógyíthatatlan – Járni sem tud a legendás színésznő

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.