Boros Lajos pszichológus segítségét kérte

Boros Lajos nehéz hónapokon van túl, szívproblémákkal került kórházba, majd szívbillentyű műtéten esett át, azonban az operáció után 5 hétig kómában volt. A humorista képtelen feldolgozni a történteket, ezért pszichológushoz fordult.

A lelkem kezdi összeszedni magát, bár most kiderült, hogy vizesedik a tüdőm, ami egyébként normális ilyen szívműtét esetén. A dokik rengeteg tablettát adnak, meg kell találni a legjobb arányt, így minden előírást betartok. Vízhajtót kell szednem, de hol túl sok vizet hajt ki belőlem – ilyenkor akár négy kilót is fogyok –, hol pedig nem eleget, ekkor pedig légzési nehézségeim támadhatnak. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az orvosok a lelkemmel is törődtek. Azt mondják, természetes, hogy egy ilyen kaliberű műtét után az ember megváltozik. Én érzékenyebb lettem, ilyen sokat még sosem sírtam” – mesélte Boros Lajos a Lokálnak.

A kóma feldolgozásában pszichológus segít Lali királynak.

Úgy éltem meg, mintha bezártak volna egy sötét pincébe, aztán egyszer csak kilöktek volna a fényre. Nem tudtam, mennyi idő telt el, megdöbbentem, amikor megtudtam, hogy öt hétig aludtam, de mindezt lassan adagolták, hogy ne kapjak sokkot. Azt is csak később tudtam meg, hogy a legsötétebb énem is előtört, verekedtem az ápolókkal, végül le is kellett kötözni. Ebből az időszakból nem emlékszem semmire, a családomnak azonban kőkemény hullámvölgyekkel kellett szembenéznie. A lelkem mélyén való turkálás hozadéka, hogy úgy érzem, 71 évesen ismét beleszerettem a feleségembe, és Vali is belém. Azt mondta, nem is gondolta volna, hogy ilyen klassz, értelmes pasi vagyok, és még mindig vicces tudok lenni” – tette hozzá Boros Lajos.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.