Boldog születésnapot, Charlotte hercegnő!

Ma ünnepli első születésnapját a brit királyi család legfiatalabb tagja, Charlotte hercegnő, akiről anyukája készített édes fotósorozatot.

Alig hisszük el, hogy máris eltelt egy év azóta, hogy Katalin hercegné világra hozta a második gyermekét, a gyönyörű Charlotte hercegnőt. A hercegi pár első gyermeke, György herceg után egy kislánnyal lett gazdagabb a család, akit az első pillanatban egy egész világ megszeretett.

Charlotte hercegnő első születésnapja alkalmából különleges ajándékot kapott anyukájától – bár ezt egyelőre a rajongók jobban értékelik, hiszen a hobbifotós hírében álló Katalin egy nagyon édes és nagyon személyes fotósorozatot készített a kislányáról.

Bár ritkán láthatunk fotókat a kis hercegnőről, anyukája most megmutatta, mennyire gyönyörű kislány Charlotte.

A képeket a Norfolkban lévő házukban és annak a kertjében készítette Katalin.

Nem Charlotte hercegnő az egyetlen, aki kamerák elé állt az utóbbi időben, édesanyja, Katalin ugyanis hamarosan a híres divatmagazin, a Vouge 100. születésnapjának jubileumi címlaplánya lesz.

A majdani brit uralkodó felesége most először egyezett bele abba, hogy egy divatmagazin fotósorozatot közöljön róla. Katalint állítólag már 2011-ben, Vilmos herceggel abban az évben kötött házassága alkalmából is szerette volna rávenni a Vogue brit kiadása legalább egy címlapfotóra az esküvői különkiadás számára, de a hercegnő akkor még nemet mondott az ajánlatra.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.