Béres Alexandra a sportanyu

A neves fitneszedző Béres Alexandra kislánya jelenleg három éves. A sportoló igyekszik minél több időt eltölteni a kis Pannával!

"A kislányom most volt 3 éves, ezért a családi programokon veszünk részt a legszívesebben – a favorit az állatkert. Koncertre járunk, családi napokra, játszóházba, színházba – mindig a gyerek körül zajlik a program. A Margit-szigetre is gyakran elmegyünk, vagy az erdőbe – nagyon szereti az állatokat. A férjemmel külön is, és a gyermekkel együtt is szoktunk járni színházba – neki inkább a bábszínház, és a könnyített előadások azok, amik megfelelnek.”

sportolni3 tipp3 cukorbetegseg28

„A játszóházban együtt lehet játszani – kézműves foglalkozásokat tartanak, rajzolnak, vágnak, ragasztanak – mindenféle ügyesség, és képességfejlesztő feladatokban lehet részt venni. Fontos, hogy a szülő együtt végezze a gyermekével ezeket az aktivitásokat, mert a gyerek akkor fogja szeretni. Ha például a sportra kanyarodunk: Sosem felejtem el, én azért szerettem meg a futást, mert Édesapám futott, rendszeresen, én pedig szerettem volna vele lenni, és megengedte, hogy elmenjek vele."

sztarportre7

Forrás: