Balázs Pali két műtéten esett át

Balázs Pali lételeme a mozgás, rendszeresen sportol, éppen ezért nagyon megviselte, hogy épp a mozgás miatt megsérült, és meg kellett operálni a térdét. Kétszer is.

Az énekes keveseknek számolt be az egészségügyi problémájáról, még a közvetlen környezetében is csak kevesen tudtak róla.

 „Tavaly augusztusban szenvedtem egy ártatlannak tűnő sportsérülést foci közben, a jobb térdemben leszakadt a porc” – meséli Balázs Pali a Blikknek. – „Megműtöttek, de az operáció közben derült ki, hogy már a keresztszalagom is el van szakadva. Az orvos szerint legalább 3-4 évig keresztszalag nélkül fociztam, ami időzített bombát jelentett az újabb sérüléseket illetően. A második kényszerű operáció minden eddiginél komolyabb beavatkozás volt az életemben, hiszen eddigi maximum csak látogatóba mentem kórházba. Az orvosom azt mondta, legalább fél éves pihenés következik. 3 hét mankó, majd több hónap rehabilitáció. Kétségbeejtő szituáció volt, hiszen ott álltam a nagy zenei megújulásom munkálatainak kellős közepén, s még fellépéseket is le kellett mondanom. Emlékszem a kórházban töltött éjszakáimra, aludni sem tudtam, hanem hosszú éjeken át csak bámultam ki az ablakon. És ott, az égboltot figyelve döntöttem el egy éjszaka: csakazértis megmutatom, hogy képes leszek a lehető leggyorsabban visszatérni az életbe.”

Éppen így is alakult. Bár a műtét után az énekesnek 3 hétig kellett volna mankót használnia, de már 6 nap után segítség nélkül próbált járni, nem sokkal később pedig konditerembe ment, mert nagyon hiányzott neki a mozgás.

Ez a lehető legjobb döntés volt, mert fizikálisan, szellemileg és lelkileg is folyamatosan erősödtem. Nem keseregtem, hanem arra törekedtem, hogy mind a stúdióban, mind a hétköznapi életemben megálljam a helyemet.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.