Balázs Klári újra sportol

Nem kíméli ez az év Balázs Klárit. Komoly gerincműtéten esett át, majd önkéntes karanténba vonult, most jó ideig a fellépéseikről is le kell mondania.

Egy valamiről azonban nem hajlandó megválni, ez pedig a mozgás. Az énekesnő otthon tornázik, imádja a jógát. Ízületeit és gerincét titokzatos módon tartja karban. 

Balázs Klári nemrégiben még elviselhetetlen fájdalmakkal küzdött, ami miatt meg kellett operálni a gerincét. Klárika mostanra szerencsére jól van, a megoldást férje vitte haza, addig kúrálta a gyógynövényekkel Klárikát, míg felesége vissza nem szerezte régi önmagát.

Ugyan engem is borzasztóan megvisel a helyzet, ami az országban és az egész világban van, de azt vallom, csak akkor tudok ellenállók lenni, ha fejben és testben is ép vagyok. Ehhez pedig elengedhetetlen a mozgás. Újra képes vagyok rá, amit sokan pár hónapja még nem gondoltak volna. De engem nem akármilyen fából faragtak, így nem adtam fel!” – nevet fel az énekesnő, aki a műtét után először csak ágy-, és gerinctornázott, de már többre is képes.  – „Magam edzem, a saját környezetem megnyugtat. Boldog vagyok, hogy újra tudok fájdalom nélkül mozogni. Az orvosom szaktudása és Gyurikám furcsa illatú gyógynövényei csodát tettek. Amióta szedem őket nem csak leszámoltam egy életre a gerincproblémákkal és a reumával, de ellenállóbb és energikusabb is lettem. Ennek persze a férjem nem mindig örül, pláne, ha őt is megtornáztatom” – meséli a vidám és közvetlen díva. – „A napi adagomban, sok minden van, minden része máshogy hat. Regenerálja a szöveteket és ízületeket, csillapítja a fájdalmat, tökéletesíti a kötőszövetet” – magyarázta a művésznő.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.