Baby Gabi a dolgos

A mára szólókarrierével is befutott énekesnő munkának nevezi az éneklést, de nem tartja annak. A vállalkozása vezetése az, amit munkának hív.

Egy nőnek teljesen más meglátása van, mint egy férfinak. Van, amit a nők látnak jobban, van amit a férfiak. Én is dolgozó nőnek tartom magam, mert nem csak fellépésekre járok, hanem van egy üzleti vállalkozásom is. Munkának azt nevezem, amikor van egy vállalkozás, könyvelőhöz kell menni, bankba kell menni, ügyet kell intézni. Beülök az üzletbe, megbeszélést tartok, fogadom a vendéget.

A mai világban a nőnek legalább annyira kell dolgozni, mint egy férfinak. Édesanyám ládákat szögelt egy asztalos műhelyben. Amikor színpadon vagyok, akkor azt nem munkának fogom fel – azt szoktam mondani, hogy megyek dolgozni, de ez csak szófordulat nálam. Nyolc éves korom óta erre készültem – ott álltam az ágyon, és azt játszottam, hogy én vagyok a Hungáriából Dolly -, úgyhogy nekem ez egy valóra vált álom.

w9j8faie

Szklenár Gabi 1978. május 26-án született Budapesten. A martonvásári Beethoven zenei Általános iskola elvégzése után – ahol furulyázni és dobolni tanult – a zene mellett hat évig kézilabdázott. Tagja volt a Titán nevű martonvásári amatőr rockbandának, majd 1994 szeptemberében beiratkozott Pintácsi Viki énekiskolájába.

Ekkor lett Viki vokálosa és a példaképe Szandi mögött is állhatott pár koncert erejéig. A Budapesti Pedagógia Szakközépiskolában érettségizett 1997-ben. Ekkor alakult meg az első magyar lánycsapat, a Baby Sisters, amelynek tagja lett, Bognár Évi és Hertelendy Klári mellett.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.