Az energiabomba Oszvald Marika

Oszvald Marika pörgős, életvidám és senki meg nem mondaná a korát. Nem is érdemes firtatni, hiszen nem lehet több, mint 24.

Hogy áll  kilókkal?

65 kiló vagyok egy tízest le kéne adnom, mondja a "csontnélküli" színésznő. A különböző fogyasztó szerekben nem hiszek, egyre esküszöm, hogy kevés kalóriát kell bevinni. Mivel én élvhajhász vagyok, sokkal többet viszek be, mint amennyire szükségem lenne. Arra jöttem rá, hogy az embernek az agyában dől el a fogyókúra és nem a vágyaiban.

Amikor ráveszem magam, akkor meg is csinálom. Egyébként a fogyáshoz valami célt is ki kell tűzni. Kell, hogy valami hajtson. Norbival egyszer végigcsináltam egy kúrát. Megrendeltem a napi kosztot és nem ettem mást közben. Le is fogytam öt kilót két hónap alatt. Aztán a nagy boldogságban, hogy sikerült, visszajöttek a kilók.

Pedig úgy tudom, hobbija a kert, ahol kimozoghatja magát.

Bár kondicionáló tornára nem járok, de a lelkem intenzitása állandó mozgásban tart. Ha kell, felásom a veteményest, rengeteg virágot és konyhanövényt ültetettem. A gyümölcsfákat még édesapám telepítette. Így aztán elmondhatom, hogy gödöllői kertemben szinte minden megterem.

A cseresznye, a meggy, az alma, a sárgabarack, az őszibarack, a körte, a szeder, a naspolya és a füge. De almából is több fajta van, ki is ültettem, csak még nem terem. De a pattison, a tök, a cukkini és a padlizsán szintúgy karnyújtásnyira vannak. Jaj, ki ne hagyjam a spenót fát, a paradicsomot, meg a zöldborsót. Egyedül paprikát nem ültettünk, mert arra nem jó a föld. Egy egész bio-birodalmam van!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.