A Zorall gitárosa plasztikai műtéten esett át

Lévai Hangyássy László, azaz ’Hangya’ nem titkolja, hogy egy gyerekkori arcbénulás nyomait plasztikai beavatkozással tüntette el. Bár több korrekciót nem tervez, egyetért azzal, hogy a férfiaknak is belefér egy kis ’frissítés’.

Futótűzként söpört végig a hír, miszerint Pachmann Péter nyitott lenne egy, az arcát célzó plasztikai beavatkozásra. A műsorvezető most tiszta vizet öntött a pohárba mindezzel kapcsolatban.

„Nem tudom, hogy egyáltalán sor kerül-e ilyenre, azt viszont fenntartom, hogy ezek a beavatkozások nem csak a nők privilégiumai. Korán reggel kelek a munka miatt minden nap, ezáltal általában fáradtabb a tekintetem. Egyszer kipróbáltam egy botox tartalmú arckrémet, ami segített a karikáimon, de ennél nem mentem tovább. Nem szántam rá magam semmilyen beavatkozásra, de ha megtenném csak annyit korrigáltatnék, hogy a tekintetem kicsit frissebb legyen” – mondta a műsorvezető, akinek szomszédja, Lévai Hangyássy László, a Zorall gitárosa már át is esett egy ilyen beavatkozáson.

Fotó: 123rt.com

Egy gyerekkori arcbénulásból fakadólag – pláne így 50 felett – már annyira megereszkedett a bőr, hogy úgy döntöttem, javíttatok rajta. Évekig vaciláltam, hogy megtegyem-e ezt a lépést vagy sem, de mivel már tévézni is szinte csak úgy tudtam, ha a szemhéjam feljebb húzom ezért úgy döntöttem, hogy megcsináltatom” – mondta a zenész, akinek szemhéját korrekciózták, melyet nem bánt meg. – „A végeredmény még jobb lett, mint amit vártam. Olyan ez, mint mikor egy autómodellt nem szeretne lecserélni a gyártó, ezért inkább csak frissítik azt. Velem is valami hasonló történt. Szerintem nem szabad túlzásba esni, ne akarjunk 50 évesen 20-nak kinézni, de ennyi “frissítés”, egészséges keretek között belefér” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Lévai Hangyássy László.

Íme az 5 legismertebb plasztikai műtét

Forrás: Napidoktor.hu


Egy válasz

  1. Huth Geri anyukája

    Hülye buzi “férfiak”. Ha ennyi pénzetek van, akkor jobb célra is elkölthetnétek.
    Gyerekkorodban anyád-apád körbekergetett a konyhaasztal körül, ha édes kisfiam 50 évesen nem fogsz botoxolni.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.