A koronavírus miatt Kállay-Saunders András lemondott az álmairól

A járvány berobbanása előtt komoly tervei voltak Kállay-Saunders Andrásnak, hogy miként építse tovább tengerentúli karrierjét. A járvány azonban derékba törte mindezt.

Elképesztő energiákat mozgosított az utóbbi időben Kállay-Saunders András, aki nemcsak itthon, de az amerikai zenei életben is igyekszik megvetni a lábát. A járvány azonban az ő életére is kihatással volt, különösen a zenei munkásságára, melyet teljesen felforgatott a pandémia.

„Minden rendben van, sok dalt írtam a karantén alatt, illetve nemrég ismét új dallal jelentkeztem. Persze hiányzik a színpad, nagyon szeretnék már koncertezni, lesznek is most kisebb koncertjeim, amiket már nagyon várok” – mondta a 95.8 Sláger FM-en az énekes, aki egy percet sem tétlenkedett a kényszerpihenő alatt. – „A karantén alatt kezdtem el gitározni tanulni. Ez számomra az egyik legpozitívabb dolog, amely abban az időszakban történhetett. Sőt, az egyik legszebb dalomat is ez idő alatt írtam meg, gitárral kísérve. November környékén szeretném megmutatni ezt is a nagyközönségnek” – árulta el Kállay-Saunders, akinek nemcsak jó dolgokat hozott az utóbbi időszak az életébe.

Fotó: TV2

„Voltak tervek, elképzelések az idei évre. Nem véletlenül jött ki az utóbbi időben több dalom és klippem. Úgy volt, hogy Amerikába megyek, hogy a külföldi karrierem is építsem. Sajnos a járvány miatt most minden csúszik, idén erre már biztosan nem kerül sor” – számolt be jövőbeli terveiről az énekes, aki folyamatosan dolgozik újabb és újabb dalokon. – „Amikor elkészülök egy dallal általában megmutatom anyukámnak, a páromnak, Reninek. Zenész barátoknak és olyan barátoknak is, akik egyáltalán nem zenei körökben mozognak. Kíváncsi vagyok a véleményükre, de a végső döntést mindig én hozom meg. Szeretem a magam útját, a magam stílusát járni” – tette hozzá a Hazai Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának Kállay-Saunders András

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.