4 hónappal a szülés után bomba formában van Tápai Szabina

Tápai Szabina második gyermeke születése után nem várt sokáig, hamar elkezdte formába hozni magát. Bár a terhessége alatt is nagyos csinos volt, de a sportoló minél előtt szeretett volna elkezdeni mozogni.

Kisbabás anyukaként nem egyszerű edzőterembe „cuccolni” ezért az otthoni edzés a Power Plate gépen nagyon nagy könnyebbség. A reggeli ébredés és Milla megetetése után, csak felpattanok  a  gépre, és a fittanyukák videóiból végig csinálok egy 30 perces programot. Együtt „edzünk” Millával, ő a játszószőnyegen  jókat kacag ahogy ott ugrálok mellette. 4 hónap után fokozatosan tértem vissza a mozgáshoz, amiben a Power Plate sokat segített” – mondta a szép anyuka.

Fotó: PowePlate

Az edzések nem megerőltetőek, Szabina az erőnlétre és a regenerációra fordít hangsúlyt és nem probléma mellette a szoptatás sem. Most kipróbálta a Power Plate gép nagy változatát, mivel a sportoló húga személyi edző és jó, ha együtt töltenek egy kis időt, amikor ellátogat hozzá a szépségcentrumba, ahol dolgozik.

Fotó: PowePlate

Millát mindenhová magammal viszem, így itt is mellettem volt, és az edzés közben is nagyon jól érezte magát. Fontosnak tartom, hogy mindamellett, hogy anyuka vagyok, megmaradjak nőnek is. Igaz, hogy nagyban hozzájárul nálam a genetika, de nem szabad beletörődnünk és megállnunk ott, hogy nekünk úgysem fog menni. Törődni kell magunkkal, a testünkkel, mert a testnek szüksége van a mozgásra. Vallom azt az elvet, hogy „boldog anya, boldog baba”. Az akaraterő és a kitartás nagyon fontos” – tette hozzá Tápai Szabina.

Fotó: PowePlate

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.