Hajlamos vagy a rákra? Teszteld!

A daganatos megbetegedések nagy része megelőzhető, amennyiben tudatosan odafigyelünk az egészségünkre. Tesztünk segítségével megtudhatod, jelenlegi életmódod alapján mennyire vagy veszélyeztetett és hogy min kell javítanod, hogy csökkenthesd a kockázatot.

Vérnyomás kalkulátor

A vérnyomás a keringési rendszerben a vérnek az erek falára kifejtett nyomása. Tudd meg mekkora az ideális vérnyomás értéked!

Teszt – Mitől hízunk el?

Teszteld magad! Tudd meg, hogy mennyire vagy tisztában azzal, hogy mit kell enni és mit nem ahhoz, hogy ne hízz el és, egészséges maradj

Teszt – Mitől leszek egészséges?

Fényesítsd egy kicsit az agyad. Tudd meg, hogy mennyire vagy tisztában azzal, hogy mit kell tenni az egészséges életmódért! Teszteld magad!

Naplózd velünk egészséged!

Mérd vérnyomásod, pulzusod, vércukorszinted, testsúlyod bárhol, bármikor és rögzítsd nálunk adataid. fontos, hogy te irányítsd egészséged.

Fogyókúra kalkulátor

Melyik diéta illik hozzád, melyik nap kell elkezdened a diétás étrendet, hogy sikeres legyen a fogyókúrád? Próbáld ki a fogyókúra kalkulátort!

Kullancs teszt

Az egyik legalattomosabb élőlényeinek egyike a kullancs. Ellenőrizd tudásod a kullancs tesztünkkel!

Hűtlenség teszt

Teszt. Mennyit tudsz a megcsalásról? Mi tudsz a hűtlenségről? Mennyire vagy hűséges? Próbáld ki a hűtlenség tesztet!

Nikotinfüggő vagy? Teszteld magad!

A nikotinfüggőség kialakulásának okait elsősorban a nikotin testi és pszichés hatásaiban kell keresnünk. Teszteld magad, hogy te vajon nikotinfüggő vagy-e?

Melyek a biztonságos napok a ciklusodban?

A menstruációs ciklus segítségével kiszámítható a legtermékenyebb időpontja a hónapnak, vagyis az, hogy mikor a legvalószínűtlenebb a terhesség kialakulása. Ha egyszer már megvan, hogy mely időszak a legtermékenyebb a számodra, egyszerűen akkor ne élj szexuális életet vagy védekezz ez idő alatt.