VV Attila: Peti ti az ágyamban b…!?

Nagy felháborodást keltett Attilában, amikor meglátta, hogy Vera a nyugiszobában épp a nadrágját húzza fel. Nem is akárhol, hanem a szétszórt ágyneműje között.

Az árverésen, amin egy-egy villafiú volt a nyeremény Vera és Annamária egymást túllicitálva mindenüket odaadták Péterért. Mivel a tétek egyelőek voltak Péternek kellett döntenie. Ő egy furfangos mondattal, miszerint Annamáriával már volt randin Verát választotta.

Ez után Vera és Péter kivonulhattak a kertbe, és elkölthettek egy romantikus vacsorát, ami inkább intrikus vacsorának nevezhető, hiszen mást sem csináltak csak a többi villalakót beszélték ki. Egy Veronikáék ellen folytatott megnyert darts versenyt követően elvonulhattak a nyugiszobába.

A Valóságshow-veterán egy tantrikus meditációt vezényelt le Verának, amihez az Érzékeny lelkű nőnek le kellett vennie a nadrágját. És ebből lettek később a gondok. Miután Vera elfeküdt az ágyon és Péter megnyugtató semmiségeket mormolt neki mindketten felkeltek és elkezdtek felöltözni.

Attila éppen ebben a félreérthető szituációban nyitott rá Péterre és Verára így hatalmas balhét csapott. Azt hitte, Vera és Péter az ő ágyneműjében szeretkeztek. Teljesen kikelt magából és elkezdte szidalmazni a két randizót. Arra hivatkozva üvöltözött, hogy miért kell az egyetlen dolgot, ami még az ővé – az ágyneműjét – elvenni tőle.

Azt nem tudhatta, hogy félre értett mindent, Péter viszont volt olyan kegyetlen, hogy erről nem szólt Attilának és hagyta, hogy hülyét csináljon magából, azzal, hogy feleslegesen parádézik, és a vízbe dobálja a randizók ágyneműjét.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.