Ismerkedés nyáron

A társkeresés kemény dió, ráadásul ilyenkor nyáron kicsit minden a szerelemről szól, de évszaktól függetlenül, sosem jó egyedül lenni.

Tagadhatatlanul a nyár, az év legalkalmasabb időszaka a flörtölésre. A könnyű, kivágott ruhadarabok hívogatólag hatnak, üzenni lehet velük. Mivel nem burkolózunk vastag, kényelmetlen ruhákba, könnyebb a testbeszéd is. A hosszabb nappalok és az enyhe éjszakák miatt sokkal többet vagyunk távol otthonról, szívesebben mozdulunk ki.

A nyár számos programlehetőséget nyújt, megnyílnak a szórakozóhelyek, a kültéri fesztiválok hírének hada jelenik meg a médiában. Nem csupán a szórakozás jelenthet kikapcsolódást, de a kültéri sportlehetőségek is bővülnek.

Az egyedülálló 30 felettieknek jóval nehezebb ismerkedniük, mint a fiatalabb korosztályba tartozóknak. A mindennapi rohanás ritkán engedi meg, hogy szórakozóhelyekre járjunk, a megszokott életritmust is kevesen tudják vagy merik felborítani egy lehetséges kapcsolat reményében. 30 évesen az ember nem feltétlenül randizni és próbálkozni szeretne, hanem komolyabb párkapcsolatra vágyik. A nyári flörtök, románcok fantasztikusak stresszoldásnak, élménynek, de az ilyen fellángolásból kevés eséllyel lesz igazi párkapcsolat.

Bús Tímea, társkereső iroda vezető azt javasolja, hogy célzottan keressük a párunkat. Társtalálásra legalkalmasabbak a klubbok, ahol hasonló érdeklődési emberekkel találkozhatunk. A nyári programok közül leginkább a közös sportolást ajánlja. Érdemes mindenképpen szabadtéri, akár vízi programot szervezni az első találkozás idejére.

Ismerkedni azonban bárhol lehet, csupán nyitottnak kell legyünk az új dolgokra!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.