Apigenint a vastagbélrákra

Varga Gábor hatóanyag-szakértőnek ismét nagy szerepe volta abba, hogy egy páciense sikeresen kigyógyult a vastagbélrákból. Kispál Gábor gyógyult lett!

Nagyobb ellenállóképesség, gyorsabb felépülés a gyulladásos, szövődményes betegségekből, kisebb esély a rákos daganatra – ezek mind a különböző fajta gyógygombák jótékony hatásai közé tartoznak.

A gombakivonatok az immunrendszer teljes skáláját képesek aktiválni – állítja Varga Gábor hatóanyag szakértő, aki saját kisfia kezelésére is alkalmazta a készítményt. A kínai pecsétviasz-gombát hazájában már több mint kétezer éve használják gyógyításra – számos felépült beteg támasztja alá ennek a hatékonyságát, és már Magyarországon is akad példa a csodás gyógyulásra.

Egy gyógyulás története

Kispál Gábor vastagbél daganatos beteg, aki teljesen tünetmentes. Épp a napokban telt le a kritikus öt éves utánkövetés, és mostantól "hivatalosan" is gyógyultnak számít. A betegsége jelentős fogyással kezdődött. A kivizsgálás után derült ki, hogy vastagbél daganatról van szó, ami már kritikus stádiumba volt és rögtön meg kellett operálni.

Kispál Gábor jelenleg teljesen tünetmentes, de abban bízik, hogy teljesen meggyógyul. „Az első tünetek érkeztek, de én nem vettem észre.” – magyarázza Kispál Gábor – „Elhanyagoltam a tüneteket, úgy éreztem, hogy jól fogyókúrázok. Három év alatt sokat fogytam és ekkor egy orvos barátom felhívta a figyelmemet, hogy el kellene végezni egy teljes kivizsgálás.”

Gábor fájdalommal nem küzdött, emiatt nem vette észre, hogy beteg. A műtét után pár nappal találkozott Varga Gábor hatóanyag-szakértővel. Ismerőse ajánlására elkezdte alkalmazni a gyógygomba-kivonatokat. Az erőnléte, fizikai állapota szinte azonnal jobb lett. Folyamatos kontrollvizsgálatokkal azóta is követték egészségi állapotát, betegség nem tért vissza.

A vastagbélrákra apigenin kell?

„Mi hatóanyagokat javasolunk a betegeknek, méghozzá tudományos szakirodalom alapján.” – kezdi Varga Gábor – „Itt nem csak a gyógygombákról van szó, hanem az apigeninekről is, amiről kontrollált klinikai kísérletek alapján megállapították, hogy megakadályozza a bélrák kialakulását vastagbélrákkal operált betegeknél.”

A kísérletet Németországban végezték, kedvező eredménnyel. Akik szedték az apigenint azoknál nem tért vissza a bélrák, akik nem azoknál 20%-os arányban visszatért a betegség. Apigenint nem csak a gyógygombából tudunk nyerni, de egyéb táplálékokkal naponta csak másfél miligrammot tudunk a szervezetünkbe juttatni. A felmérések szerint ez kevés. A kedvező hatáshoz naponta minimum húsz miligrammra van szükségünk.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.