Panasonic ES-EL8A: a szépségnagydíjas epilátor

A Joy Prix de Beauté versenyen minden évben, 22 kategóriában a legnagyobb világmárkák versenyeznek a közönség szavazataiért.

Szponzorált tartalom 

A tavalyi megmérettetésen a „szépségápolási kisgép” kategóriában a Panasonic ES-EL8A típusú, formatervezett epilátora harmadik helyezést ért el, nem véletlenül, hiszen olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően minden korosztály kedvence!

A vezeték nélküli készülék vízálló, így kádban és zuhany alatt is használható. Ha egyikre sincs idő, akkor szárazon is ugyanolyan jól működik. Hatékonyabb és fájdalommentesebb szőrtelenítést tesz lehetővé a 30%-kal szélesebb, flexibilis két forgófejnek, a 60 csipesznek, és a három sebességfokozatnak köszönhetően. Így az adott testrésznek megfelelő – erős, normál, lágy – sebességet lehet kiválasztani mindössze egy gomb megnyomásával, így ez még szappanos kézzel sem jelent problémát. A flexibilis fej pedig akár 90 fokban is mozgatható – illeszkedik a hajlatokhoz, és a végeredmény egy tökéletesen sima szőrtelenítés, még a legérzékenyebb területeken is!

Az alig 170grammos, beépített LED-lámpás készülék természetesen minden bőrtípushoz alkalmas, 9 db-os készletből álló kiszerelésben (láb- és karszőrtelenítő fej, kímélő védősapka, szőrtelenítőfej hónaljhoz és bikinivonalhoz, borotvafej, előugró trimmelő, vezetőfésű, lábápoló fej, tasak, tisztítókefe) kapható, és egy töltéssel akár másfél órát is bírja. A könnyű, kényelmes használat után könnyen leöblíthető.

A tervezők természetesen a készülék külsejére is figyeltek, a Panasonic ES-EL8A epilátora elegáns rosegold színben elérhető, egy igazán stílusos darab a szépségápolási termékek között!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.