Hosszas gyógyszerészi fejlesztés eredménye: egyedülálló, hiánypótló hajvitamin!

Napjainkban elég széles palettából választhatunk a szépségvitaminok között. A töredezett női haj és hajhullás általános probléma, de melyik termék lehet a legideálisabb megoldás? Egy olyan megoldást mutatunk be nektek, amely valódi szakértelemmel próbálja áthidalni a jelenleg piacon lévő hajvitaminok hiányosságait. De mégis hogyan?

 

A HAIRBOOM prémium hajvitamin egy olyan egyedülálló készítmény, amely kizárólag a legmagasabb minőségű, emelt dózisú hatóanyagokat alkalmazva biztosítja a haj egészséges növekedéséhez szükséges elengedhetetlen vitaminokat.

A fejlesztői csapat már tapasztalt az innovatív étrend-kiegészítők alkotása terén, így a HAIRBOOM hajvitamin már a harmadik termék, amelyet saját ötletet követően, saját forrásból, gyógyszerészek által fejlesztettek ki és vezettek piacra.

A HAIRBOOM megalkotásának fő célja volt, hogy egy olyan hajvitamin jöjjön létre, amellyel valóban eredményes változást lehet elérni, valamint, hogy ki legyenek küszöbölve a piacon elérhető hasonló termékek hiányosságai, negatív tulajdonságai. Ez többek közt a laktóz-, cukor-, és gluténtartalmat, illetve a sokszor feleslegesen hozzáadott mesterséges adalékanyagok alkalmazását jelenti.

Az egyedi összetétel hatása a következő fő területekre irányul:

  • a haj gyorsabb növekedése,
  • a hajhullás lelassítása, megszüntetése,
  • a problémás hajszerkezet helyreállítása,
  • a normál haj és bőr fenntartása.

Ne csak kívülről! Belülről is! 

A haj külső ápolása mellett, elengedhetetlen belülről is táplálni a hajhagymákat, ezzel elősegítve a haj egészséges állapotának hosszútávú fenntartását. A belső ápolásnak kiemelkedő szerepe lehet a lassan növő, száraz, kevés, töredezett hajszerkezet helyreállításában. Nagy mennyiségű hajvesztés esetén szintén ajánlott a HAIRBOOM rendszeres használata, ugyanis jelentős hatása lehet a hajhagymákra nézve. A hajvitamin hozzájárulhat a hajhagymák egészségének fenntartásához, ezzel elősegítve a hajszálak megtartását, valamint az új hajszálak gyorsabb növekedését a már kihullottak helyére.

Mit tartalmaz minden kapszula?

Az összetétel egyedi fejlesztés, amelynek alapja egy jól bevált, hatékony, emelt dózisú vitaminkombináció. Kizárólag a legmagasabb minőségű hatóanyagokat tartalmazza, ezzel felvéve a harcot a hajhullás és a problémás hajszerkezet ellen. Összetevői úgy lettek kombinálva, hogy egymás beépülését elősegítve, a legjobb hatást tudják kifejteni az egész szervezetre nézve. Mindezt úgy, hogy kiemelt figyelem lett fordítva a nem kívánt mellékhatások (hányinger, pattanások, hízás) kiküszöbölésére. Bár a kapszula bevétele étkezés után javasolt, a számos tesztelésen átesett HAIRBOOM, mégsem okoz hányingert, vagy más eddig ismert panaszokat éhgyomorra bevéve sem. Szemben az ízesített, gumicukor formában kapható hajvitaminokkal, nem tartalmaz felesleges cukrot, és mesterséges adalékanyagokat sem, amelyek a pattanásos, zsíros bőr fő kiváltó okai lehetnek.

Ez az összetevői bázis többkörös felhasználói tesztelésen esett át, melyekre egyhangú pozitív visszajelzések érkeztek. A termék egyedisége az alábbi három fő irányra épül:

  1. Hajnövekedés megindítása 

A haj növekedéséért leginkább felelős összetevő minden hajvitamin esetében a biotin. Ez egy nagyon drága hatóanyag, ezért ezzel spórolnak leginkább más hajvitaminok esetében. Azonban a HAIRBOOM fejlesztő gyógyszerészei jól tudják, hogy a nagy dózisú biotin kirobbanó hatást produkálhat a hajnövekedésben, így a egyedi fejlesztésű készítményük a lehető legmagasabb mennyiséget tartalmazza belőle.

Jelenleg nincs a hazai piacon olyan hajvitamin készítmény, amely nagyobb mennyiségben tartalmazná a biotint.

  1. Hajhullás megállítása

Kutatások kimutatták, hogy a rendszeres, menstruáció során bekövetkezett vérveszteség miatt kialakuló vashiány áll a nőknél előforduló hajhullások döntő többségének hátterében. A szervezetünkben lévő vas legnagyobb része ugyanis vérünkben raktározódik a haemoglobinhoz kötve. Ez az oka annak, hogy a HAIRBOOM-ban kiemelt szerepet kap a vas.

Nem elég, hogy a szervezet nem képes magától a vas előállítására, de a táplálékkal/táplálék-kiegészítőkkel bevitt mennyiség is rendkívül rosszul hasznosul. A HAIRBOOM előállítása során fontos szempont volt, hogy a készítményben a legjobb minőségű szerves vas kerüljön felhasználásra. A kapszulában jelenlévő C-vitamin és folsav is a vas minél hatékonyabb felszívódását szolgálják.

Mint számos más, szervezetünket érintő probléma esetén, hajhullás esetében is érdemes kiemelt figyelmet fordítani a megelőzésre prémium hajvitamin rendszeres használatával.

Amikor a már kialakult hajhullást szeretnénk kezelni, fontos, hogy több téren foglalkozzunk a kiváltó okokkal, és azok megszüntetésével. Semmiképp sem feledkezhetünk meg a szervezetünk, fejbőrünk, és a hajunk megfelelő táplálásáról sem. Kifejezetten a hajhullásnál nem elég csak külsőleg ápolni a hajat, mindennek az alapja a “belső ápoltság”, amelyet hosszú távon lehet csak elérni. A fejbőr, a hajhagymák, és a hajszálak szerkezetének megfelelő állapotának fenntartását csak így érhetjük el. A HAIRBOOM tartalmazza azokat a hatóanyagokat, amelyek elősegíthetik a hajszálak megtartását, és serkenthetik az új hajszálak növekedését, ezáltal eredményes változást lehet elérni használatával a hajhullás megállításában.

  1. Egészséges hajszerkezet

A hajnövekedés beindítása és a hajhullás megállítása rendkívül fontos, de ugyanekkora jelentősége van a haj egészséges szerkezetének visszanyerésének és fenntartásának is.

Ezért 3 olyan hatóanyagot is tartalmaz a HAIRBOOM, amelyek pontosan ezt a célt szolgálják. Ezek az MSM, az A-vitamin és a cink.

  • Az MSM elősegíti a kollagén és a keratin szintjének növelését. Ezek a tápanyagok rendkívül fontos építőelemei a hajkoronának.
  • Az A-vitamin szabályozza a hajtüszőkben található retinoic sav szintézisét, így közvetlen hatást gyakorol a hajszálakra.
  • A cink hozzájárul a haj normál, egészséges állapotának fenntartásához. Ezért a HAIRBOOM nagy dózisú kiváló felszívódású, prémium minőségű szerves cinket tartalmaz.

+1 All in one formula

Ez az egyedi összetétel szakmai szemmel lett kialakítva, de nem csupán a haj egészségéért. Kiemelkedő szerepet kapott, hogy ne egy hagyományos hajvitamin szülessen, hanem egy olyan komplex szépségvitamin, amely ALL IN ONE formulaként biztosíthatja a haj, a bőr és körmök hosszútávú egészségét.

HAIRBOOM csodafésű

A HAIRBOOM csapata a hajunk külső védelmére is figyelmet fordítva létrehozta a haj szerkezetét leginkább kímélő, egyedi kialakítású HAIRBOOM fésűt.

Különlegessége a sörték anyagában, és különböző méretében rejlik, amelyek nem sértik a hajszálak szerkezetét. A haj egyszerű, fájdalommentes kibontására megalkotott fésűnek fontos szerepe van az egészséges hajszerkezet fenntartásában.

Mindemellett a sörték masszírozzák a fejbőrt, amely vérpezsdítő hatással is bír, ezzel elősegítve a hajhagymák vérellátását. Egyedi formája roppant kényelmes fogást tesz lehetővé, mindeközben méretének köszönhetően egy kistáskában is könnyedén elfér.

Az egyedi, feltűnő külső dizájn maximálisan a HAIRBOOM kapszulák megjelenéséhez lett igazítva, továbbá limitált szériás színváltozatok is készülnek.

Személyre szabott csomagajánlatok

A HAIRBOOM hajvitaminhoz többféle kiszerelésben lehet hozzájutni. A STANDARD, a SILVER, és a GOLD csomagok között bárki megtalálja a neki leginkább megfelelő kiszerelést. Ezek egy, kettő, illetve három hónapra elegendő hajvitamint jelentek. A GOLD csomag mellé pedig ajándékba jár egy HAIRBOOM fésű is.

További hajápolási, és szépségtermékek folyamatos fejlesztés alatt állnak, a közeljövőben több, szintén gyógyszerész csapat vezetésével megalkotott prémium termék fog piacra kerülni.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.