Bodza-Villa, nagyszerű Baba-Mama központ a Normafán

A tavaly májusi nyitás óta követhetjük nyomon Pataki Nagy Éva munkásságát a Ma-Mi Műhellyel.

Olykor szókimondó őszinte cikkei, valós élményei élesen mutatják be, milyen is vállalkozó anyának lenni. A posztjaiból látszott, valami elindult. A Műhely megannyi átdolgozott éjszaka, küzdelem és vívódás után életre kelt. Egy csodálatos anyukaközösség alakult. Ez rengeteg erőt adott és még Évi maga se gondolta, hogy ennyire közönség kedvenc az álma.

A gyümölcs beérett. Vagyis beérett volna, ha egy váratlan fordulat nem szól közbe. Október közepén Évi közzétette a szomorú hírt: a hely, amibe annyi munkát és energiát fektetett, bezár.

Ha nem lett volna ez éppen elég sokk számára, szinte egy időben álma váratlan elvesztésével, édesapja is távozott. Ebből nincs felállás gondolta.

Alig 3 hét múlva azonban bekopogtatott Martos Zsófi és egy izgalmakkal teli kooperáció vette kezdetét. Mindig is tudtuk, hogy hatalmas ereje van egy nőkből álló közösségnek és csodákra képes.

A Bodza Villa januárban nyitotta meg kapuit és azóta is várja, hogy bevegyék a feltöltődni vágyó anyukák és a vidám gyerkőcök.

A hallban található egy nagy játszóház, ahol enni-inni, kávézni és beszélgetni is lehet. Gyerekfelügyeletet is biztosítanak.

A jól megszokott óraadói csapat is követte Évit az új helyre (szerencsére :D). Minden héten izgalmasabbnál, izgalmasabb témákkal várják a kisgyermekes családokat. Megmaradnak a jól megszokott és bevált változatos workshopok, tréningek, fejlesztő foglalkozások, de ezeken kívül bővülnek ayres, tsmt és mozgás fejlesztő tornával, de lesz balettóra is.

A Villának van egy saját tornaterme. Külön indulnak angol tematikájú foglalkozások. A nagy terem bérelhető családi- illetve céges rendezvényekre, szülinap és babaváró bulikra. Nyáron táborokat is terveznek szervezni, a kertben van egy hatalmas fűthető medence és játszótér.

Egy bölcsőde is létesült, ahol 21 kisgyermeknek tudnak teljes körű szolgáltatást biztosítani. Számos különleges program lehetőséggel, mint a babaúszás a belső fűthető medencében, só szoba, egészséges étrend és környezet, montessori fejlesztő játékok és szemléletű gyermekgondozás.

Évi sosem csinált titkot belőle, hogy egyedül vállalkozni, vállalkozó anyának lenni egy kisgyermek mellett nagyon nehéz és kimondhatatlanul örült, hogy egy „társra” lelt.

A két vagány anyuka, egy igazán egyedülálló baba-mama központot hozott létre, a 0-3 éves korosztályú kisgyermekek és szüleik számára. Érdemes ellátogatni hozzájuk.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.