Tuti tippek – Ajándék egészségtudatos embereknek

Az ételkészítő eszközöktől a relaxációig

Ha egészségtudatos rokonokkal, barátokkal van dolgunk, érdemes tisztában lennünk azzal, hogy nagy valószínűséggel az életmódjukhoz kötődő dolgokkal tudunk nekik igazán örömet szerezni karácsonykor vagy bármilyen ünnep alkalmával.

Lássunk néhány tippet az egészségtudatos ajándékra!

Számtalanszor törjük a fejünket karácsony előtt, vajon minek örülnének a szeretteink, barátaink. Némileg talán könnyít a helyzeten, ha egészségtudatos életet élnek, mert az irányt legalább tudjuk, de még így is problémát okozhat, mit is vegyünk nekik pontosan.

Íme néhány tipp az érdeklődési körök szerint – milyen ajándéknak örülhet, aki egészségtudatos!

1.Ételkedvelők: azokat, akik szívesen főznek-sütnek is életmódjuk jegyében, könnyű megörvendeztetni az alábbi eszközök egyikével.

Lassan főzőedény (slow cooker); ajándékutalvány a bioboltba; hús szonda; merülőkeverő; gyümölcs- és zöldségturmixgép; gluténmentes, fűszeres keksz; növénytermesztő készlet; alkoholmentes koktélkeverő készlet.

2.Fitnessmániások: azoknak, akiknek célja a fogyás a következő évben, vagy csak fittebbek szeretnének lenni, kellemes meglepetést okozhatunk az alábbi egészségtudatos ajándékokkal.

Speciális úszószemüveg; lépésszámláló; táncóra bérlet; fitness óra; úszásórák; egészségmagazin előfizetés; taposógép; gördeszka vagy korcsolya; edzőgép; rozsdamentes acél vizes kulacs.

2.Relaxálás: jó ötlet egészségtudatos szerettünknek vagy barátunknak relaxáláshoz használatos eszközöket venni ajándékba.

Ilyen például a levendula párna; alvó maszk; jóga matrac; akupresszúrás matrac; természetes fény doboz; mindfulness óra; aromaterápia készlet.

3.Önkényeztetés: a relaxálás része is lehet, de külön is kezelhetjük a különféle, kényeztető kozmetikumokat, olajokat, kezeléseket.

Egészségtudatos ajándék lehet egy spa kezelés; gyógyító illóolaj készlet; gyógynövény tea válogatás; illóolajos gyertya készlet; természetes kozmetikumok, vagy akár magunk is alkothatunk recept alapján saját készítésű természetes krémet, kozmetikumot!

Ha van hozzá érzékünk és egy kis kézügyességünk, vágjunk bele bátran. Nincs is személyesebb és kedvesebb dolog a saját készítésű ajándékoknál!

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.