Sókabinnal és aquaterasszal bővült a mórahalmi fürdő

Új, ingyenes szolgáltatásokat vehetnek igénybe mostantól a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei. Az immunrendszer erősítésére és az allergia kezelésére egyaránt kiváló sószoba mellett a kellemes felfrissülést biztosító aquaterasz is üzemel.

A fürdőfejlesztések kapcsán mindig is igyekeztünk figyelembe venni a látogatói igényeket. A legutóbbi felmérésünk szerint a vendégeink leginkább a szószobát hiányolták, így kézenfekvő volt, hogy ezzel bővítjük az ingyenes szolgáltatásaink körét – mondta el Farkas Gábor, a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vezetője.

sokabin

A modern, 4 és fél négyzetméteren kialakított kabinban a parajdi sófal felel a gyógyító mikroklímáért. A sószoba alkalmazható légúti megbetegedésekre, asztmára, allergia kezelésére.

A só gyulladáscsökkentő hatással bír, így kiváló bőrproblémákra, ekcémára, pikkelysömörre. A só erős vírus- és baktériumölő hatására kitisztul az arc-, a homlok- és az orrüreg, tisztul a garat, a bőr, a fejbőr és a haj, kisimulnak az idegek. A megvilágított sókristályok színei sejtregeneráló és stresszoldó hatásúak. A mindössze 30 perc alkalmankénti sóbarlang kezelés elegendő, hogy a közérzet és az immunrendszer is javuljon, szellemileg frissebbnek érezzük magunkat.

DSC_0109

A fürdő másik új szolgáltatása az aquaterasz, amelyet a sókabinhoz hasonlóan ingyenesen használhatnak a belépőjegyet váltók – tudtuk meg Farkas Gábortól. A kánikulai forróság idején a fürdőben már nemcsak a medencékben lehet hűsölni, de az aquaterasz vízpermete is segít a felfrissülésben. Az összesen mintegy 100 négyzetméteres területen öt vizes elem, köztük billenő vödrös oszlop, vízikerék és párásító kapuk biztosítják az élményt. A fürdővezetőtől megtudtuk, hogy az aquaterasz július végére készül el teljesen, de már most is használható.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.