Ne tartsa vissza a szembeszél!

Itt az ideje, hogy bebizonyítsa magának: nem egy puhány városlakó! Az igazán elszánt bringások nem rettennek meg egy kis szembeszéltől és a hétvégén (május 17-18.) nyeregbe pattannak, hogy körbekerekezzék a Velencei tavat.

 

A IV. Shimano Velencei-tó Családi Túra 30 kilométeres távján mindössze 30 méteres szintkülönbséget kell legyőzni, nem véletlenül lett a „tókerülés” hazánk egyik legnépszerűbb kerékpáros családi útvonala. A Tour de Velencei-tó hétvégi ingyenes rendezvényén tapasztalt túravezető segítségével a tó és környéke természeti harmóniáját is megismerhetjük.

kerékpár

A felkészültebb bringásoknak a 130 kilométeres országúti mezőnyverseny vagy az 56 kilométeres Mini Maraton jelenthet igazi kihívást. Akik aszfalt helyett inkább a terepre szavaznak, vasárnap a III. Cube Velencei-tó MTB Maraton 35, illetve 65 kilométeres távján bíztathatják a versenyzőket. A látványos és izgalmas mountain bike versenyek rendkívüli erőnlétet és szinte emberfeletti koncentrációt követelnek a versenyzőktől. Ennek ellenére a szervezők sok résztvevőre és még több szurkolóra számítanak.

A versenyek velencei bázisán, a Drótszamár Camping-ben mindkét nap KRESZ-park, kerékpáros ügyességi pálya és gyerekfoglalkoztató sátor várja a kicsiket, a nagyobbak pedig szervizeltethetik meglévő, vagy ingyenesen tesztelhetik leendő új kerékpárjukat.

A vonattal érkező versenyzőknek a MÁV-Start ingyenes kerékpárjegyet biztosít.

 

Nevezés és további információk: www.tosport.hu

 

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.