Különleges erdei lakok

Néha Ön is elvonulna a világ zajától? Íme a legmenőbb erdei lakok, vadregényes tájakról!

Mindenkinél eljön az a pont, amikor egyszer csak elég lesz az állandó rohanásból, a nagyvárosi nyüzsgésből és a stresszből. Ilyenkor az ember csak arra vágyik, hogy távol a világ zajától, a természet közelében töltődjön fel. Ezekben a helyzetekben segíthet Paul DiMeo amerikai dizájner, aki arról vált híressé az elmúlt időben, hogy olyan házakat is megépített, melyek tető alá hozását rajta kívül mindenki más lehetetlennek tartotta.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

A különc szakember lenyűgöző és meghökkentő erdei lakokat tervez vadregényes, megközelíthetetlen helyekre, magányra vágyó emberek megbízásából. A kivitelezésben során bontott gerendákból és más kidobott limlomokból készítek olyan csodaházikókat, ahová szinte mindenki azonnal beköltözne.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.