Indonéz napok a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban!

Az Indonéz Nagykövetség és a Indonéz Kereskedelmi Központ egyfajta küldetésének tekinti, hogy tevékenységével ne pusztán megismertesse az indonéz kultúrát Magyarországon, de ezt immár évek óta összeköti egy jótékonysági vásárral is.

Ennek keretében  jótékonysági vásárral egybekötött INDONÉZ NAPOK-at rendez 2014. május 9-11. között (péntek-szombat-vasárnap) 10-18 órai nyitvatartással, melynek helyszíne a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ.

Az Indonéz Napokon a látogatók bepillantást nyerhetnek Indonézia egzotikus világába kulturális előadások megtekintésén és termékeinek megismerésén keresztül.

3 - Tanah Lot

A színpadon hagyományos indonéz zenei- és táncelőadásokat láthatnak az Indonéz Nagykövetség zenészei és táncosai jóvoltából.

Számos indonéz cég lesz jelen Indonéziából a következő termékcsoportokkal:

  • ezüstékszerek, igazgyöngy és bizsu kiegészítők,
  • kézműves termékek
  • kígyóbőrtáskák és termékek,
  • divatruházat és kiegészítők,
  • lakásdekoráció,
  • batikolt különleges ruhák,
  • indonéz élelmiszer, édességek, tea és kávé.kiallitas

A magyar importőrök/kereskedők batikfestmények, kézműves termékek, bútorok és lakáskiegészítők, ékszerek, gyógypapucsok, kókusztermékek és egyéb élelmiszerek széles kínálatával várják a látogatókat.

A vendégek a helyszínen kialakított hagyományos teázóban megkóstolhatnak sokféle méltán híres indonéz teakülönlegességet.

A meghívott indonéz szakács jóvoltából a látogatók megízlelhetik a hagyományos indonéz ételeket.

A rendezvényen lehetőség lesz személyes üzleti tárgyalásokra az exportőrök képviselőivel, illetve utazási iroda ajánlataiból is válogathatnak az érdeklődők.

Az 500 Ft-os belépőjegy teljes összegével a látogatók támogatják a “Nyújtsd a kezed” Alapítványt, amelynek feladata a többszörösen hátrányos helyzetű gyerekek számára nagyobb esélyegyenlőség biztosítása. Az adományt az Alapítvány képviselője a színpadon a vasárnapi nap záróünnepsége folyamán veszi át.

5

A rendezvényen a tombolát vásárlók között naponta többször hagyományos indonéz nyereménytárgyakat sorsolnak ki. A rendezvény két fődíja egy Budapest – Jakarta – Bandung – Jakarta – Budapest és egy Budapest – Jakarta – Bali – Budapest repülőjegy.

Szeretettel várnak mindenkit az Indonéz Napokon!

syma

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.