Fürdőzz otthon harmóniában!

A fürdőkádban és zuhanykabinban töltött idő sokaknál túlságosan meghatározó ahhoz, hogy ne uralkodjon harmónia a helyiségben.

Egy nő legnagyobb vágya, hogy rendben legyen a fürdőszobája. A mai modern fürdőszobákra senkinek egy panasza sem lehet, főleg, hogy a fürdőkád akár már a hálóba is elmegy. Kérdés, hogy hogyan tud valaki úgy habfürdőzni, hogy nem lesz minden csupa víz körülötte. De a tipikus filmes jelenetekben ez mégis sikerül.Nézzük, mégis mire érdemes figyelni, hogy megteremtsd a tökéletes nyugalmat. Először is törekedj arra, hogy ne látszódjanak a csövek és a vezetékek. Sem a konnektornak, sem a kazánnak nincs helye, és még a mosógépet is láthatatlanná kellene varázsolnod.

furdoszoba1000

Ha nem használsz sűrűn valamit, akkor tervezz frappáns kis tárolókat, ügyelj a hajszárító és a hajkefék helyére is. Ha beépíted mindezt a falba, akkor tükörajtóval zárd el a külvilágtól ezeket az eszközöket, így rögtön részed lehet abban, hogy megnézd magad tetőtől talpig. Másrészt, a tükör mindig nagyobbítja a teret, és az erotikus pillanatoknál is jól ki lehet használni.

A csempeválasztás nehéz feladat, ilyenkor légy tudatos, ugyanis: csak bizonyos csempemintázatokba illik bele, hogy bemélyedések, zsebek legyenek a falban. Ez a megoldás rendkívül praktikus, pláne, ha növényeket teszel a fürdőbe – a csempe színe kiemelheti a zöldet. Vannak, akik a fürdőben is parkettát képzelnek el, mindezt vízálló festékkel. Keltsd életre a fantáziádat, még akkor is, ha ez egy sakkasztal a vécében.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.