Férfi a konyhában?

A konyha szinte ordít néhány ügyes férfitrükk után, hogy a főzés tökéletes mintapéldája legyen az egyszerre szükséges és hasznos cselekvéseknek.

Nem feltétlenül szórakoztató helyszín a konyha, főként nem egy férfi számára, de csupán némi kreativitás szükséges ahhoz, hogy azzá váljon. Egy ebédlőasztalban, vagy egy félpolcnyi szabad helyben olyan lehetőségek rejlenek, amelyek segítségével, a konyha sokkal férfi-közelibb lesz.

Dupla időtöltés

Bármilyen konyhai tevékenység mellé egy tévé, vagy egy rádió segítségével némi örömöt szerezhet magának minden férfi. A konyhában lévő tévé alkalmas arra, hogy kedvenc csapatunk meccseire egy olyan helyről szurkoljunk, ahol közel a hűtő, így a behűtött sör is, de újabb pattogatott kukorica adag elkészítés sem igényli, hogy percekre magára kelljen hagynunk a tévét, kockáztatva azt, hogy néhány gólról lemaradjunk, vagy valaki más vegye birtokába a távirányítót.

rádio

Egy rádió remek eszköz arra, hogy a kellemetlenebb tevékenységek – mosogatás, törölgetés – közben is tájékozódjon az ember a világ dolgairól.

A bűvös asztal

konyha a lehetőségek kiaknázatlan tárhelye. Ilyen az asztal is. Gondoljunk csak bele, hogy mire is használjuk azokat az asztalokat, amelyek mellé nap, mint nap leülünk. Ezek közül válogassuk ki azon tevékenységeket, amelyeket szívesen végzünk, például a pókermeccseket.

Innentől már csak saját ötletességünkön múlik, hogy rászánunk-e némi időt a konyhai asztal átalakítására. A mobil játékkiegészítőket felszereljük, hogy ha jönnek a haverok, ismerősök, akkor csupán pár másodperc alatt át tudjuk varázsolni a területet.

ferfi a konyhaban

A tágas konyha esete

Amennyiben mind pénzünk, mind helyünk van rá, a konyha átalakítható egy kisebb játék-, vagy moziteremmé. Csocsó, billiárd, ezek mind olyan dolgok, amikkel egy bő légterű konyha férfibaráttá tehető.

Némi eszkábálással keret is készíthető nekik, így igény szerint “hétköznapi” asztallá alakíthatóak és ez az ötletesség minden bizonnyal másoknak is tetszeni fog. Az ötletesség sok igényt megold, anélkül, hogy komoly összegekre költenénk.

Egy férfi szereti a pizzát, a sört, ha minden kényelmesen kézre áll. Így az erősebb nem tagjainak ajánlatos papírgyűjtőt rendszeresíteni a konyhában a pizzás dobozok és gyorséttermi dobozok tárolására. Illetve jól jöhet még egy sörhűtő és egy boros készlet. Biztos, ami biztos.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.