Egy csepp Kelet-Ázsia

A napjainkban olyannyira divatos minimál-modern elgondolás a lakberendezésben önmagában kevés az otthonteremtéshez, a természetességet sugalló, emberközeli tárgyak nélkül sterilitás lesz úrrá a téren.

 Néha csak szépre vágyunk, vagy arra, hogy az egzotikum házhoz jöjjön.

Többségünk kimondottan szereti az egyedi, távol-keleti kiegészítőket, ugyanakkor ha konkrét tervekkel felvértezve, otthonunk szépítésének eltökélt szándékával nekivágunk a megfelelő darab felkutatásának, általában ugyanabba a problémába botlunk: vagy az olcsó, kommersz facicákkal nézünk farkasszemet a nagyáruházak standjainál, vagy  jövedelmünk tetemes részét áldozzuk a kiszemelt darabért.

indonéz bútor

 

Indonéziából és Burmából származó, természetes anyagokból készült, kizárólag kézzel készített, egyedi termékeket kínál, amelyek ötletességüknél és formaviláguknál fogva természetessé és hangulatossá varázsolják otthonunkat, irodánkat, lakókörnyezetünket.

wooden kids bedroom design pictures

A társaság által forgalmazott bútorok kizárólag Javáról származó, ültetett teakfából készültek, így figyelnek az esőerdők védelmére. Ha személyre szabott bútorokban, vagy világítási megoldásokban gondolkodunk; esetleg különleges szobrok, festmények vagy lakásdekorációs megoldások iránt érdeklődünk, ebben is segítő kezekre találhatunk a kellemes hangulatú Karmatik üzletben.

Amíg nem jut időnk elszakadni a hasunkat süttetni, a mindennapi csatákban is hasznos segítségre lelhetünk: csak keressük az üzletben a fehér jade elefántot, a harci szerencse szimbólumát, vagy Ganeshát, a bölcsesség Hindu istenét!

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.