Autóbuszból álomház-videóval!

Hank Butittára senki sem mondhatja, hogy feleslegesen tanult építészetet az egyetemen. A fiatal srác ugyanis fogta magát, és ötletes, komfortos otthont varázsolt egy régi iskolabuszból.

Valószínűleg gyerekként sokan elképzeltük, milyen szuper lenne egy teljesen felszerelt buszban élni, amivel akkor és oda megyünk, ahová és amikor akarunk. Olyan szabadság és vidámság árad ezekből a régi járgányokból, hogy nem csoda, ha a fiatalkori gondtalanság és kalandvágy jut eszünkbe róluk. Hank Butittának azonban mindez nem csak álom, hanem a színtiszta valóság.

Mikor elérkezett az utolsó félévhez az egyetemen, a fiú úgy érezte, elege van azokból a projektekből, amelyek csak papíron léteznek és egy idő után feledésbe merülnek.

Maradandót, hasznosat akart alkotni, ezért 3 ezer dollárért megvásárolt egy régi buszt. “Szerettem volna megmutatni, mennyivel értékesebb egy kevésbé kidolgozott, de megfogható, megvalósított ötlet, mint egy részletes, de pusztán papíron létező terv” – mondja Butitta.

bus-adjustable-seating-area(1) (1)

Mindössze 15 hét és 6 ezer dollár kellett neki ahhoz, hogy a mindennapi életre alkalmatlan járgányt modern és jól felszerelt lakássá varázsolja. Ahogy a képeken is látszik, van benne két ágy, egy apró konyha, egy fürdőszoba, mindezek mellett azonban eredeti funkcióját sem veszítette el – a vezetőfülke megmaradt, így annyit utazhatunk vele, amennyit nem szégyellünk.

4(4)

643-934x

740-934x

 

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.