Ágyban párnák közt nézhetünk majd filmet!

Ősszel, a Budán lévő Kolosy téren nyitja meg kapuit az a különleges mozi, amely külföldön már nagy sikernek örvend: ez a bed movie.

Lényege, hogy a nézők kényelmes ágyakban fekve, párnákkal a fejük alatt követhetik a történetek eseményeit. Büszkék lehetünk, hiszen London után nálunk nyílik meg Európa második ilyen filmszínháza.

Az ötletet még vonzóbbá teszi, hogy a vetítés közben akár egy többfogásos étkezést is lebonyolíthatunk, hiszen a mozi környékén jobbnál-jobb éttermek, és kávézók várják majd az éhes szájakat. Sőt, a bárok és a zenés-táncos szórakozóhelyek sem maradhatnak ki a sorból! Ám azoknak sem kell búslakodni, akik másfajta szórakozásra vágynak: lesznek termek, ahol a magyar folklórt népszerűsítik, de fiatal divattervezők munkáit is szemügyre lehet venni.
mozi 001

Londonon kívül a Szeretlek Magyarország információi szerint Japánban, Indonéziában és Malajziában is rábukkanhatunk egy-egy bed movie-ra. Arrafelé ezeket a termeket inkább fotelekkel, kanapékkal, de előfordul, hogy komplett ágyakkal rendezik be, ám van ahol csupán néhány díszpárna jár a fekhelyhez. Az exkluzív élményt persze meg kell fizetni: néhány heverészős filmpalotában egy hagyományos mozijegy árának a sokszorosát is elkérik a kényelmes ülő- vagy fekvőhelyekért – írja az oldal.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.