Testi állapotok

A testünk különböző anyagokat fogad magába, hogy táplálják és életerőt adjanak számára. Az állapotfelméréssel kiderülhet, hogy nem minden addig hasznosnak hitt élelem erősít minket.

A természet-gyógyászat elvére épülő, harmonikus rezgésekkel történő egészségmegőrzést terápiaként is használják. A biorezonancián alapuló energetikai állapotfelmérés a bennünk zajló specifikus bioenergetikai rezgésmintát képes érzékelni.

A vizsgálat átfogó és alapos. Az egészséges és beteg szerveink különféle rezgéseket bocsátanak ki. Ha a gép a normálistól eltérő hullámokat észlel, akkor az adott testtájat valami elváltozás érte. A teszttel hiteles információkat kaphatunk szervezetünk működéséről.

A vizsgálat során megtudhatjuk, hogy a testünket ért káros elváltozásokat hogyan hozhatjuk rendbe. Milyen diétára van szükségünk vagy éppen milyen kiegészítő anyagokat kell használnunk a számunkra optimális egészségi állapot eléréséhez. Az állapotfelmérés azt mutatja meg, hogy méréskor éppen mire van szüksége a vizsgált szervezetnek.

A nyugati orvoslás azt vizsgálja, hogy a testben mérhető paraméterek mennyire különböznek az átlagértékektől. Az állapotfelmérés viszont megmutatja, hogy hogyan reagál az eltérésekre szervezetünk és mégis milyen nem materiális összetevői vannak a fellépő problémáknak.

A tesztek kiszűrik, hogy gombák vagy allergia bujkál-e testünkben. Kutatnak érrendszeri megbetegedések, gócok és táplálkozási problémák után. Tesztelik a gyógyszereket és egyéb készítményeket. Felderítik az okokat, melyek legtöbbször az életmódbeli hibákból, munkahelyi stresszből és alkati, szerzett hajlamokból adódnak.

Az állapotfelméréssel megállapítható, hogy a betegnek alvászavarai, emésztési bajai, légzőszervi gyulladásai vagy hormonális zavarai vannak. Ám örökletes hajlamra is fény derülhet a vizsgálatok során.

A teszttel tehát teljes képet kaphatunk jelenlegi állapotunkról és hasznos tanácsokat egészségünk megőrzésével kapcsolatban. A stressz a legnagyobb gyilkoló erő, mely a testet és lelket bombázza. Állapotfelméréssel képet kapunk arról, hogy eddig mennyire szabdalt minket szét a stressz, avagy mennyire voltunk ellenállóak.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.