Nyerj hetente termelői élelmiszerkosarat!

Ezt a nyereményjátékot már megnyerték. Nézd meg, hogy te vagy-e a szerencsés nyertes!

A bio vagy termelői élelmiszer legegyszerűbben megfogalmazva azt jelenti, hogy ellenőrzött gazdaságból származik az adott élelmiszer. Itt a termesztés során nem szabad műtrágyát, permetezőszereket használni. Az alapanyagok feldolgozásánál tilos mesterséges adalékok alkalmazása.

A biotermékek mindemellett csak és kizárólag bio, öko, és organikus gazdálkodásból származhatnak. A gazdálkodási forma szerves trágyázáson, valamint biológiai növényvédelmen alapul, és nem a kártevők irtására, hanem a megelőzésre helyezik a hangsúlyt.

zoldseg_gyumolcs_kosar2

Miért érdemes ezt választanod?

A válasz nagyon egyszerű, mert egészségesebb. A modern táplálkozásnak „hála” szervezetünkbe rengeteg mesterséges anyag kerül. Kimondatlan nevű adalékokkal vannak tele élelmiszereink, amelyek lerakódnak szervezetünkben. Ennek eredménye a kimerültség, az immunrendszer gyengesége, az állandó fáradtság.

De honnan lehet beszerezni a termelői élelmiszereket?

A legegyszerűbb, ha olyan piacokat látogatunk, ahol kisebb standokon kisebb mennyiségű élelmiszereket áruló őstermelőktől vásárolhatunk. Emellett egyre több olyan piac jön létre, ami hivatalosan is öko, bio piacnak minősül. Sokféle ilyen termék kapható gyógynövényboltokban, gyógyszertárakban, bioboltokban, sőt drogériákban is.

Van azonban egy nem csak kényelmes, de garantáltan biztonságos és garantáltan termelői élelmiszereket árusító piac. Sőt ez a hely rendhagyó módon nem egy valódi, hanem egy virtuális piac!

Az AzÉnPiacom online élelmiszerpiac filozófiája, hogy támogatni kell a hazai termelést, a hazai őstermelőket, a hazai gazdaságot. Ennek érdekében termékkínálatunkban csak termelői, bio élelmiszerek szerepelnek. Áruik hazai és minőségi kistermelőiktől származnak. Sőt azenpiacom.hu elkötelezett alapítói szeretnék megkönnyíteni a dolgunkat és különböző termékkosarakat állítottak össze kedves vásárlóiknak.

 

Most te is kipróbálhatod azenpiacom.hu online élelmiszerpiac termelői kosarait. Nem kell mást tenned, mint kitölteni kérdéssorunkat, és máris esélyt kapsz arra, hogy megnyerd a heti egy kosár egyikét! A kérdések megválaszolásához azenpiacom.hu oldalon találsz segítséget!

 

Játék kezdete: 2013-05-22

Játék vége: 2013-06-19

 

Sorsolások időpontjai

Első hét: 2013-05-29

Luzics Szabina, Budapest

Második hét: 2013-06-05

Bleszák Erzsébet, Budakeszi

Harmadik hét: 2013-06-12

Solymosi Ilona, Gyömrő

Negyedik hét: 2013-06-20

Orsai Georgina, Esztergom

 

Nyereményeik

1-1 bio, termelői élelmiszerkosár összeállítás azenpiacom.hu online élelmiszerpiac jóvoltából

Forrás: