Nyerd meg a degeszre evés ellenszerét!

Ezt a nyereményjátékot már megnyerték. Nézd meg, hogy te vagy-e a szerencsés nyertes!

A magyar lakosság nagy része súlyproblémával és a kövérsége miatt kialakult egyéb egészségügyi panasszal küzd. Vannak, akik számára létkérdés megszabadulni fölös kilóiktól, ám akadnak olyanok is, akik esztétikai okokból szeretnének lefogyni. Mindkét csoport úszógumijai leginkább a mozgásszegény életmód és a helytelen táplálkozás együttese miatt alakultak ki. A táplálkozás rendszertelenségén csupán az elhízott személy képes változtatni, ám a mértéktelen evés ellenszerét már feltalálták.

Sokat eszem és mégis éhes vagyok! De miért?

Számos kutatást végeztek arról, hogy mi játszódik le szervezetünkben, ha túl sokat eszünk. Az agyat a teltség érzéséről hormonok informálják. A túl gyors evés túlevéshez vezethet, mivel ilyenkor nem szabadulnak fel a belekben a teltségérzetet kiváltó hormonok. Ezért folyamatosan éhesnek érezzük magunkat, és nassolunk a főétkezések között is.A Hoodia Gordonii Spray segítségével könnyebben lemondunk a nassolásról, mivel a készítmény teltségérzetet vált ki. Az oldat a száj nyálkahártyáján keresztül gyorsan felszívódik a szervezetbe, így nem terheli az emésztőrendszert. A készítmény az alkalmazás elkezdése után fokozatosan étvágytalanságot okoz, ezzel segít elnyomni az éhségérzetet.

1043

A kevesebb, tényleg kevesebb!

A fogyókúra során természetes, hogy odafigyelünk étrendünkre, de az éhségérzet állandóan elvonja figyelmünket. Az ?éhségűzés? legtermészetesebb ellenszere – az akaraterő mellet – a Hoodia Gordonii.

Jó néhány tanulmány bizonyította már a Hoodia Gordonii Spray hatásosságát. A terméket fogyasztó személyek étvágya, így a kalóriabevitele is jelentősen csökkent ? 1000?2000 kalóriával naponta.

A 3 egészségmuskétás és a Hoodia Gordonii ereje

A változatos étrend, az elegendő mennyiségű víz elfogyasztása és a testmozgás nagymértékben hozzájárulnak a kívánt testsúly eléréséhez. Az ?egészségmuskétások? erejét fokozza a Hoodia Gordonii Spray, mely így még nagyobb segítséget nyújthat a fogyni vágyóknak.

Forrás: