Ünnepi szépségexpressz

A lázas ünnepi készülődés közben mindenre jut idő, kivéve önmagunkra? Csempésszünk be egy kis szépülést a sűrű ünnepváró időbeosztásba!

Ahogy közeledik az év vége és vele a legszebb ünnepnapok, úgy válunk egyre hajszoltabbá, ki sem látszunk a teendőkből. Az ajándékok beszerzése, a lakás ünnepi díszbe öltöztetése, a menü megtervezése, a nagytakarítás, bevásárlás és sok egyéb feladat közepette mi máson spórolhatnánk némi időt, mint saját magunkon… Ha azonban mégsem szeretnénk a szépen feldíszített karácsonyfa ellenpontjaként nyúzottan kornyadozni, és a legkarikásabb szemek tulajdonosának járó, együttérző pillantásokat beseperni, muszáj lesz egy kicsit törődni a szépségünkkel.

Mit szólnánk egy személyre szabott peelinghez? A leglátványosabb kezelések egyikéről van szó, ugyanis a felszíni hámréteg koptatása, hámlasztása felszínre juttatja az új, ragyogóbb bőrt, ezáltal egy csapásra megszűnteti a fakóságot. Az I Peel Image peelingek forradalmian új koncepciót valósítanak meg: a személyre szabható peelingekét. Az exkluzív bio aloe vera gél alaphoz hozzáadják a nagy hatékonyságú fiatalító, fehérítő, ráncsimító, méregtelenítő, védő, energetizáló, hidratáló anyagokat – amelyikre a bőrnek szüksége van.

Elmélyültek a homlokráncaink? A szemkörnyéken hemzsegnek a szarkalábak? A botulinum toxin csodákat művel. Csupán néhány percet vesz igénybe az a pár apró tűszúrás, mellyel megszabadulhatunk zavaró mimikai ráncainktól. Vonásaink kisimulnak, arckifejezésünk derűsebbé válik és végre hatni tud a szemránckrém, a ráncsimító krém, mivel nem törik be újra meg újra a ránc.

Fotó: 123rf.com

3 nap karácsonyig:

Levegőt! Ha úgy érezzük, megfojt a sok teendő vegyünk egy nagy lélegzetet és juttassunk belőle a bőrünknek is! A Royal Clinics-nél olyan világújdonság szintű kezelések kerültek bevezetésre, mint a bőrfeszesítő tű nélküli oxigén infúzió, az oxigén spray szórópisztoly amellyel kezelhető a bőrirritáció, a kipirosodás és a gyulladás, méghozzá frissítő, kellemes módon, továbbá az Oxyneedling, mely az oxigén infúzió valamint a tűs kezelések hatását egyesíti. A kényeztető kozmetikai kezelések közül az Image O2 Lift kezelést érdemes kipróbálni, melyet „vörös szőnyeg” kezelésként is emlegetnek. A látványosan hatékony arckezelés méregteleníti, feltölti, revitalizálja és energetizálja a fakó bőrt. Az eredmény: a bőr ragyogó, friss és fiatalos lesz.

Fotó: 123rf.com

1 nap karácsonyig:

Minden a finisben, mindenki tűkön ülve várja az ünnepi vacsorát és bizony az elkövetkező napokban (is) várhatóan mi nők leszünk a munka hősei. Igazán megérdemlünk egy extra kényeztető arckezelést, ami ad egy kis löketet az előttünk álló kihívásokhoz. A Royal Luxus Platinum arckezelés bőrfelszín-megújítást, masszázst, őssejteket és luxus pakolást tartalmaz – kényeztetés felsőfokon! A pihentető kikapcsolódásnak látványos feltöltődés az eredménye.

Karácsony – Ragyogó smink

A smink olyan, mint egy varázslat: egy kis szempillaspirál, púder és csillogó szájfény csodákra képes. Ha csak öt percünk van rá, az is sokat számít, de negyed óra alatt akár alkalmi megjelenéssel is megajándékozhatjuk magunkat. Egy kis csillogással fokozhatjuk az ünnepi hangulatot és az alkalom megengedi a szemhéjtus, az élénk színek és a nagy klasszikus, a vörös rúzs használatát. Persze nem kötelező másképp vagy erősebben sminkelni, mint ahogy megszoktuk, mert csupán egyetlen fontos szempont van, mégpedig az, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben!

Forrás: https://napidoktor.hu/index