Tényleg egészségtelen a tanga viselése?

Eléggé utálatos, mikor olyan dolgokról derül ki, hogy valójában árt az egészségnek, amiket szeretünk. Ha gyakran viselsz tangát, van számodra egy rossz hírünk.

Hiába esztétikus, szexi, sőt, egyesek szerint kényelmes, valójában nagy kockázatot rejt a szűk alsónemű viselése. Egészen pontosan azért, mert zöld utat ad a kólibaktériumnak, ami különféle betegségeket képes okozni, például gasztroenteritiszt, húgyúti fertőzéseket és meningitiszt.

Az tagadhatatlan, hogy egy szép bugyi képes még a legrosszabb napján is önbizalommal felvértezni a viselőjét, de egészség szempontjából tényleg nem ez a fazon a megfelelő választás, pláne akkor, ha különösen érzékenyek vagyunk a hüvelyi és húgyúti fertőzésekre.

Azáltal, hogy testhez simulnak, megnehezítik a szeméremtájék megfelelő szárazon tartását, hiába készülnek mondjuk pamutból.

A tanga szabása miatt folyamatosan elmozdul a nap folyamán a végbélnyílás, a hüvely és a húgycső között, így a bélben normálisan előforduló E. Coli baktérium kerülhet a bugyi hátsó részére, ezek után pedig gyerekjáték összeszedni egy fertőzést.

A szakértők szerint a tanga viselését okos dolog lenne kizárólag a hálószobára korlátozni, a hétköznapokban és testmozgáshoz pedig a hagyományos fazonú, jól szellőző pamut verziót választani.

Forrás: nuus.hu


Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.