Klubkártyával lehet oxigénnel fiatalodni, szakértővel szépülni, mézzel édesíteni az életet

Ezeket tudja az új Nők világa klubkártya, amit egy régi ismerőstől kaphatunk meg. Egy ilyen klubkártyára régen vártunk.

A régi ismerős a Csak a Nőknek Magazin, őket régóta ismerhetjük rendezvényeikről, a cikkeiből és a közösségekből, amiket szerveznek. Idén új dologba fogtak, elindították a Nők Világa Club Card programot, amivel egy sor magunkat fejlesztő, vagy éppen kényeztető programot és terméket találhatunk.

Fotó: 123rf.com

Például egy igazi Édes méz szakértőtől juthatunk mézhez vagy éppen a csodás hatású propoliszhoz, itthonról, a Tatabánya melletti Dad községből.

Szépülhetünk Benke Gabriellával, aki a fogyás megkönnyítése mellett egy igazi barátságos szépségszalon minden szolgáltatását nyújtja nekünk.

És feltölthetjük magunkat oxigénnel, ami nem csupán pár légzőgyakorlatot jelent, hanem a sejtek fiatalításának egyedülálló eszköze. A Kaqun módszer az oxigén és az emberi szervezet fontosságát kutatja. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen oxigén fontosságáról már 1924-ben Dr. Otto H. Warburg német biokémikus nemzetközi szinten publikált. Mi pedig ma, 2021-ben még mindig nem ismerjük a professzionális megoldást, pedig van, létezik, SŐT, magyar származású orvos nevéhez köthető rendszerben megtalálható Budapesten, a XIV. kerületben, a Telepes utcában. A Kaqun Zugló Oxygen Wellness Spa egyedülálló szolgáltatásokat nyújt az oxigénes arcmasszástól a fürdőig.

fotó: 123rf.com

Persze még sok más szolgáltatásra és termékre is rátalálhatunk, a Nők Világában, érdemes átnézni, hogy mit kínál az új női klub, ami biztosan bevesz majd a tagjai sorába.

Forrás: Csak a Nőknek


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.