Így nyerhetjük vissza az arcunk fiatalságát és teltségét

Csak kevesekről mondható el, hogy a tükörbe nézve az idő múlásával is elégedettek magukkal.

A telt orcák, a ráncmentes, sima bőr és a dús ajkak olyan adottságok, melyekkel nem rendelkezik mindenki, illetve az öregedés jelei őket sem kerülik el. Viszont nagyon jó hír, hogy az orvos-esztétika ma már bárkinek segíthet a tökéletes megjelenés elérésben – akár műtétek nélkül. Többféle módszer létezik, mellyel visszanyerhető arc fiatalsága és volumene – mondja Dr. Széchenyi Kornél, orvos-esztétikai specialista, a Budai New Beauty Orvos-Esztétikai Központ vezetője.

A legújabb, fiatalító injekciós beavatkozások ma már könnyen elérhetőek mindenki számára, a hatásuk pedig meglehetősen tartós. Magyarországon is egyre többen választják a Reversal nevű töltőanyagot, amellyel a szakemberek korábban nem látott eredményeket érnek el az arc kontúrozásának és volumenpótlásának terén. „A töltőanyag segítségével az arc úgy nyeri vissza természetes fiatalságát és teltségét, hogy a páciens eredeti vonásai nem változnak. Ez nagyon fontos szempont, hiszen nem az a cél az orvos-esztétikai beavatkozásokkal, hogy valaki egy teljesen új arcot kapjon. Ha a beavatkozást minőségi anyaggal, profi szakember végzi, akkor a létrehozott változások a megjelenésben olyan finomak lesznek, hogy azok senki számára nem feltűnőek. Az eredmény akkor tökéletes, ha a visszajelzés arról szól, hogy milyen jól nézünk ki, vagy mennyire kipihentek vagyunk, nem pedig arról, hogy látszik, hogy külső beavatkozás történt az arcunkkal” – mondja az orvos-esztétikai specialista.

A Reversal egy úgynevezett hibrid filler, két komponensből áll: két hatóanyaga a PLA, azaz politejsav és HA azaz hyaluronsav.

Most, hogy sok időt töltünk otthon, több lehetőségünk van megfigyelni, hogy a hosszú, téli időszak alatt mennyit változott a bőrünk. Ha a tükörbe nézzük, azt láthatjuk, hogy az arcuk láthatóan sokat veszített természetes ragyogásából, és a ráncok is feltűnőbbé váltak. 

Eljött a tavaszi megújulás ideje!

„A politejsav lebomló anyag, amelyet a szervezet a kezelés után lebont. A PLA stimulálja a test saját kollagén-termelését azzal, hogy jeleket küld a szervezetnek, ami erre aktiválja gyógyító és megújító folyamatait. A bőr alatti volumenhiány azonnali kitöltését a hyaluronsav biztosítja, és ez – a politejsav kollegéntermelést serkentő hatásával kiegészülve teszi elképesztően látványos, mégis tartós hatású anyaggá” – ismerteti a módszer lényegét Dr. Széchenyi Kornél.

A töltőanyag úgy segít visszanyerni a bőr fiatalságát, hogy beindítja a szövetregenerálódást, illetve az új kollagénrostok termelődését, miközben hatékonyan tölti ki a bőr alatti egyenetlenséget, pótolja a volumenhiányt.

Fotó: 123rf.com

Felmerül a kérdés, hogy kiknek javasolt ezt a megoldást választani. A száraz, vékony, finom ráncokkal teli bőr belső hidratálására kifejezetten alkalmas ez az anyag, ugyanakkor azoknak is segítség lehet, akik elvesztették arcunk volumenét vagy szimmetriáját. A száj környéki ráncok a mimika miatt hamar előbukkannak, azoknál pedig kifejezetten mélyek is lehetnek, akik rendszeresen dohányoznak. A Reversal a száj körüli ráncok ellen ugyanúgy bevethető, mint a zavaró szarkalábak, vagy a kézfej fiatalítása esetén. Szinte nincs olyan testrész, amit ne lehetne szépen korrigálni, a bőr állagát a dekoltázson, a nyakon is javíthatjuk” – részletezi a szakember.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.