Ha nem elég a mellfelvarrás

Az alkati adottságokból adódó, kissé lógó melleket, vagy egy drasztikusabb fogyás, esetleg szülés következtében megereszkedett kebleket, általában mellfelvarrással szoktuk korrigálni.

Bizonyos esetekben azonban nem elég a mellfelvarrás a kívánt hatás elérésére, a tökéletes esztétikai eredményt kombinált műtéttel lehet csak megoldani.

Gyakran implantátum beültetése is szükséges. Legtöbbször a fogyás-hízás vagy a szülés következtében válnak lógóssá a mellek. Gyakran a bimbóudvar is megnagyobbodik, ami szintén zavaró lehet esztétikailag.

Amikor a keblek meg vannak ereszkedve, akkor egy nagyobb implantátum behelyezésével kiemelhetőek ugyan, de egy idő után a megnövekedett súly miatt, újra lógóssá válnak.

Azért sem szerencsés ilyen esetben önmagában az implantátum behelyezés, mert a megereszkedés miatt a mell felső területén hiányzik a mirigyállomány, ezáltal az implantátum széle, kontúrja is jobban láthatóvá válik a beültetés következtében.

mellek

A dualplane módszerrel ugyan szép eredményt lehet elérni, amikor a mellimplantátum részben mirigy alá, részben a mellizom alá van beültetve, de egy idő múlva ebben az esetben is elkerülhetetlen az újabb megereszkedés. Még tartósabb eredményt hoz, és természetesebb formát biztosít az izom alá elhelyezett implantátum, de a tökéletes esztétikai hatást egy kombinált műtét tudja csak biztosítani.

Az implantátum behelyezése mellett a legtartósabb eredményt a mellfelvarrással való kombinálás adja. A kombinált műtét előnye, hogy az implantátum formál, a mellfelvarrás megszünteti a lógást, és nem utolsó sorban a műtét során a bimbóudvar kisebbítése is megoldható.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.