Ez az a pár szextrükk, amit minden férfi imád

A rutinos nők tudják, mitől indulnak be annyira a teremtés koronái, hogy az eszüket veszítsék a vágytól. Ezek az apró, rafinált mozdulatok egyszerűek, és még csak arra sincs hozzájuk szükség, hogy bevállalós legyen a nő…

ár a férfiak számára a szex nem annyira bonyolult, mint a nőknek, ez nem jelenti azt, hogy ne örülnének, ha előkerülnek új szextrükkök a nő tarsolyából. Sokan azt hiszik, ezek csak merész és túlságosan pikáns dolgok lehetnek, pedig egyáltalán nem így van! Nem kell, hogy bármiféle extrát nyújtson a nő az ágyban, a férfiaknak éppen elég, ha előkerül valamelyik ezek közül a szextrükkök közül; amik éppen azért fokozzák a végletekig a vágyat, mert végtelenül egyszerűek.

A legjobban az indítja be a férfit, ha látja, hogy a nő eszméletlenül kívánja őt, és ezt jelzi is, például azzal, hogy vezeti a férfi kezét oda, ahol szeretné az érintést. De a legjobb az, ha emellett szóban is hangot ad a vágyának, és kerek perec megmondja, mit szeretne az ágyban.

2. Új helyszíneket kipróbálni

via GIPHY

Nincs is annál dögösebb, mint amikor a nő kézen fogva kivezeti a párját a hálószobából, és kijelenti, hogy márpedig most a konyhában fogják csinálni. Vagy a garázsban, a szerszámosban, de a nappaliban a kanapén is be lehet vetni néhány új szexpózt.

3. Egymás szemébe nézni

via GIPHY

A nő vágyát és szenvedélyét leginkább a tekintete mutatja meg, ezért keresik a férfiak a szemkontaktust szex közben. Mámorító, amikor a nő tekintetében benne van, hogy mennyire éhezik a gyönyörre…

4. Jólesik, ha a nő kezdeményez

 

via GIPHY

Sok párnál szinte mindig a férfi kezdeményezi a szexet, pedig fantasztikus érzés, amikor a nő kezd bele a pikáns játékokba, hogy felcsigázza a férfivágyat. Akárcsak a nők, a teremtés koronái is szeretik, ha elcsábítja őket a partnerük.

5. Szóljanak a gyönyör hangjai

 

via GIPHY

Az apró nyögések, sóhajtások mutatják, hogy a nő élvezi az érintést, és többre vágyik. De ennél még jobb, ha a csúcs felé közelítve hangos sikoltásokkal is a férfi tudtára adja, hogy felszabadultan élvezi az erotikát.

6. Vegye kézbe a nő dolgokat

via GIPHY

Nem csupán a csábítást szeretik a pasik, de azt is, ha szex közben a nő irányít. Többek között ezért imádják a lovaglópózt, ahol a nő diktálja az iramot, és ural minden mozdulatot. Persze, a látvány sem mellékes ennél a pikáns póznál.

Forrás: ripost.hu

A merevedési zavartól szenvedő férfiak kerülik a spontán szexet. A merevedési zavar hatékony kezelését jelenthető, első szájon át szedhető készítmény közel 20 éve bárki számára elérhető megoldás. 

Spontán szex – Lemondanak róla a férfiak?

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.