Az orgazmusig vezető aranyút

A szex része az orgazmus, azonban sok nőnek nem sikerül ezt elérnie minden szexuális együttlét alkalmával. Most receptet adunk ahhoz, hogy miként tudod elérni az orgazmust.

Köztudott, hogy a férfi és a női előjáték jelentősen különböző időt igényel. A férfiak a nőkkel ellentétben képesek csupán virtuális ingerek hatására is felizgulni, míg a nőknek fizikai ingerlésen túl a lelki egymásra hangoltságnak is meg kell lennie. A nőknek így gyakran meg kell küzdeniük azért, hogy az előjáték megfelelő hosszúságot érjen el számukra, hiszen ennek hiányában nagyon sanszosan indulnak az orgazmusért. Amennyiben párod szereti elsietni a dolgot nincs más választásod, mint kezedbe venni az irányítást és diktálni a te általad meg kívánt tempót.

Az irányítás átvétele nem egyszerű, de van pár tipp arra, hogy miként lehet ügyesen megküzdeni a párod türelméért. Az előjáték könnyedén meghosszabbítható, ha párodat hanyatt fekteted és elkezdesz játszani péniszével, úgy hogy fölé helyezkedsz, de nem hagyod behatolni. Amennyiben egyik lábaddal térdelsz párod csípője mellett és azon tartod a súlyodat, míg a másik lábaddal csak az egyensúlyodra figyelsz könnyedén el tudsz játszadozni magaddal. Vélhetően hamar be fog indítani téged is, ha partnered péniszével gyengéden körözöl a csiklód körül és néha pár centire engeded behatolni, majd utána folytatod a saját izgatásod.

Fotó: 123rf.com

A lényeg, hogy legyen elegendő időd arra, hogy beindulj és ne kelljen sokat várnod az orgazmus eléréséig. Amennyiben ez a pozíció tetszik, és készen állsz arra, hogy egymáséi legyetek, úgy a másik lábadat csupán hagynod kell ugyancsak térdelő pozícióba engedned, így lovagló pózba lendülsz át és párod könnyedén be tud hatolni. Mivel te vagy a nyeregbe, így szabályozhatod a behatolás szögét, intenzitását, irányát. Az orgazmus elérését elősegíti, ha párodat meggyőzöd arról, hogy a nagy ügetés közben izgassa csiklódat, vagy éppen úgy döntesz, hogy ebben a kérdésben ki tudod szolgálni magad is.

Nem muszáj azonban a lovagló pozícióhoz ragaszkodni abban az esetben, ha már kellőképpen beindultál. Arra is lehetőségetek van, hogy bizonyos időközönként cseréljétek a pozíciókat, de javasoljuk, ha megtaláltátok a legforróbbat, akkor azon felesleges változtatni. A partnered számára teljesen mindegy a pozíció, hiszen a férfiak számára a forró vagina a legnagyszerűbb hely és extra élvezetet nyújt számukra, mikor az orgazmus elindítja az izom összehúzódásokat.

Ekkor neked már nem kell aggódnod azon, hogy mikor éred el az élvezetek tetőfokát, hisz te már ott vagy. Azonban ezen állapot eléréséhez szükséged lesz a partnereddel való teljes összhangra, és arra, hogy elégedett legyél magaddal, a testeddel és a partnereddel egyaránt.

A női orgazmus csak akkor elérhető, ha képes vagy átadni magad teljesen az érzékiségnek és ki tudod tisztítani a fejed. A legprofibb orgazmus gyilkososok a gondolatok, így aztán az irodai problémákat igyekezz a hálószobán kívül hagyni és azon se kezd el gondolkozni szex közben, hogy mit főzzél holnap ebédre.

Az orgazmuszavarok témakörét járjuk körül. Szerencsére ezekre a problémákra is van megoldás.

Orgazmuszavarok: milyen fajta?

Amennyiben élvezetes szexuális élményt akarsz átélni partnereddel kicsit meg kell tanulnod önzőnek lenni, hisz neked több idő kell mindenhez és hagynod kell, hogy az ösztöneid vezéreljenek. Próbálj meg minden érintést átélni és mindent megismételni, ami örömet okoz. Hangolódj rá partneredre, halld minden szívdobbanását és minden levegővételét.

Foto:pixabay.com

Soha ne fogd vissza a hangod, vagy ne akarj hangosabb lenni annál, mint amilyen vagy csupán azért, mert valahol azt hallottad, hogy így vagy úgy a jó. Kielégítő szeretkezést akkor tudsz elérni, ha tiszta a fejed, követed az ösztöneid, használod a csiklód és megtalálod a legmegfelelőbb pozitúrát ahhoz, hogy minél nagyobb orgazmust tudj átélni. Amennyiben ezek a tényezők a helyén vannak, úgy a végtelen örömöd garantált.

És mit mond minderről egy szexuálpszichológus?

Egyre többet olvashatunk a címben szereplő kérdésekről képes magazinokban, női és férfi újságokban, mint öt évvel ezelőtt. A TV népszerű show-műsorai is foglalkoznak a témával! Nagy az érdeklődés: megfelelek-e mint férfi és mint nő az elvárásoknak? Ezzel a kérdésfeltevéssel sok lapot el lehet adni! Nő a nézettség! És manapság már csak ez a szentség?

A férfi: Tudok-e orgazmust ”okozni” kedvesemnek, vajon el tudom-e juttatni a hetedik mennyországba? (Érdemes odafigyelni a kifejezésre! A magyar nyelv csodálatos!) Mennyire vagyok”jó” férfi? Megfelelő-e a merevedésem, megfelelő ideig tart az aktus? Elég ”ügyes” vagyok az ágyban?

A nő: Megfelelek-e a férfi előzetes tapasztalatainak? A média által sugallt többszörös és hosszantartó orgazmust hogyan tudom érzékeltetni a párommal? Megfelelő sikerélményt okozok-e neki? Nem fog elhagyni, mert én nem tudok olyan hangokat kiadni, mint a pornósztárok? Van-e egyáltalán orgazmusom, ha nem hallom közben a szférák zenéjét?

Ilyen és hasonló kérdéseket hallok a hozzám tanácsért fordulóktól. Ha a kedves olvasó magára vagy barátaira ismer ezekből, csak akkor érdemes tovább olvasnia!

Fotó: 123rf.com

Müller Péter nagyszerű ”Titkos tanítások” c. könyvéből idézek még ezek után: „Ha a csillapult láz és a földre hullt szárnyalás után maradt még benned valamiféle józan emberi szánalom és tisztesség, elmész egy szexológushoz. A megértést most már az ő segítségével folytatod tovább. És ez manapság csak a legritkább esetben mutat fölfelé (vagyis újra a szerelem, a megismerhetetlen, isteni misztérium felé), hanem lefelé folytatja a titkok kutatását. Vagy a lelkedben kezd el vájkálni, ott turkál a megholt érzések teteme körül. Vagy kifejezetten a testedben keres: megtanítja, hogyan kell a nemiszerveket szakszerűen izgatni?”

Mivel az ”égi szerelemből” szexológiai probléma lett, süllyedünk még lejjebb is.

Jön a vibrátor, a műfütyi, a társas és magányos kielégülés s a különféle érintkezési pozíciók, amelyek inkább emlékeztetnek egy roppant fájdalmas műtéthez, mint két szerető ember egyesüléséhez. Ha valaki nem az égi, hanem a földi irányba halad, egyre lejjebb zuhan. Ez törvény?

Lehet, hogy azért lett ekkora probléma az egyébként természetes ”kisülés”, ellazulás, öröm-élmény, mert elkezdtünk rá figyelni? Az emberi gondolkodás egyik összetevője az összehasonlítás. Most már az orgazmusunkat is összehasonlítjuk másokéval?

Foto: 123rf.com

Addig, amíg ”tabu-téma” volt a szex, intim zónánkhoz tartozott, csak nagyon szűk körben lehetett róla beszélni, fel sem merült, hogy kinek milyen az orgazmusa. Volt a nagy feszültség, ami csak nőtt, nőtt, nőtt és nőttön nőtt, majd egyszer csak megszűnt az ember létezni, eltűnt az idő, a hely, a gondolat, belekerült a boldog időtlenségbe és jött utána a kellemes ellazult nyugalom, a lebegés. Ki tudta, hogy ez mennyi ideig tart?

Ki nézi ilyenkor az órát? Ki figyel oda? Élvezi és kész. Nem elemez, nem hasonlítgat, nem stresszeli magát, hogy vajon megfelelek-e? Ezt vették el a mai lányoktól! Ezt a természetes örömet, amely mindenkinek jár, aki szerelemmel szeretkezik. Ja, ha nem szerelemmel?? Akkor lehet lefelé indulni! És egyre több trükköt kell bevetni, mert mindig ott marad a hiány-érzet, amit újabb trükkökkel próbálnak meg kitölteni, és csak a fizikai világban való körforgás marad, mert a szárnyalás hiányzik!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

  1. Kiss Renáta Mónika

    Szuper! Köszönöm a felvilágosítást! Igazán megnyugtató.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.