Az 5 leggyakoribb tévhit a vagina működéséről

Bár a legtöbb nő úgy gondolja, hogy mindent tud a vagina működéséről, rá kell döbbenni, hogy még mindig sok téves információ kering a köztudatban!

1. Aki nem nedvesedik eléggé, nem kívánja a párját

Nem igaz! Vannak nők, akiknek fokozott izgalmi állapotban is kevesebb termelődik abból a váladékból, ami gördülékenyebbé és örömtelibbé teszi a behatolást mindkét fél számára. A síkósítókat pont ezeknek a nőknek találták ki, bátran használd Te is, ha úgy érzed, szükség lenne egy kis rásegítésre!

2. A nőgyógyászati rákszűrés biztosan kizárja, hogy baj van

Sajnos tévedés! Az úgy nevezett PAP-teszt, aminek eredménye adja a rákszűrés értékét (ezt jelzi a P1, P2 stb. rövidítés), a méhnyak állapotáról ad felvilágosítást, de a petefészkeket, a végbelet és a melleket nem vizsgálja. Azokat más módszerekkel térképezik fel az orvosok.

3. A gyakori maszturbáció káros az egészségre

Dehogy! A szex – akkor is, ha valaki szólóban műveli – csupa jóval ajándékozza meg a testedet. Ha tehát megkívánod a kényeztetést, de épp nincs, aki megadhatná Neked, ne szégyenlősködj, szolgáld ki magad!

4. Ahhoz hogy kívánatos legyen, illatosítani kell odalent

Butaság ezt hinni! Ez inkább reklámfogás, az ápolt és tiszta nemi szervnek ugyanis nincs kellemetlen illata. Ha nincs semmilyen fertőzésed és ügyelsz a személyes higiéniádra, nincs szükség semmilyen intimparfüm vagy egyéb ,,aromatizáló” eszközre!

5. A szex néha fáj, ez teljesen rendben van

Egyáltalán nem igaz! A szerelmes összebújás akkor jó, ha mindkét fél számára örömet okoz, és lehetőség szerint beteljesüléssel zárul. Ha fájdalmat érzel a behatolás vagy az aktus során, mindenképp oszd meg a problémádat a nőgyógyászoddal, hogy megtaláljátok a megoldást, és számodra is csak az élvezetről szóljon a szex!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.