Amit a férfiak hisznek a szexről

Azt hiszi, már mindent tud a nőkről? Igen valószínű, hogy több dologban is alapvetően téved. Ennek oka az, hogy a legtöbb férfi saját magára van utalva ebben a kérdésben.

 

A férfiak sokat tanulnak a pornófilmekből, viszont tudjuk, hogy ezek mennyire állnak közel a valósághoz. A tapasztalat segíthet, de sok nő nem szívesen mondja el, mire van szüksége.

Tudományos – Ennyi szex kell hetente a boldogsághoz

Melyek tehát azok a leggyakoribb hibák, amelyeket egy férfi a hálószobában elkövethet?

1. Ön azt hiszi, tudja, mit akar a nő

A férfiak gyakran az alapján képzelik el, mit szeretne egy nő, hogy mit tettek a korábbi partnernőikkel. A nők azonban nem egyformák.

Soha nem szabad azt képzelni, hogy ami működött az egyikkel, az szükségképpen működni fog a másikkal is.

Fotó: 123rf.com

 

2. Önnek mindene megvan, amire a nőnek szüksége van

Vannak nők, akik 3000 fordulatszám alatt képtelenek az orgazmusra, azonban nincs az az emberi nyelv, sem ujj, amely ekkora vibrációt képes előidézni.

A férfiak általában azt hiszik, valami baj van, ha a nő vibrátort szeretne. Ha ez az egyedüli módja annak, hogy orgazmusa legyen, semmi probléma. A vibrátorra ne mint a helyettesére, hanem mint segítőjére gondoljon. Sok pár közösen alkalmazza ezt a segédeszközt.

3. A szex ugyanolyan érzés a férfiak és a nők számára

Ez távolról sem igaz. A férfiak el sem tudják képzelni, hogy például behatoláskor a nő mást érezhet, mint ők. Sok olyan nő van, akinek a hüvelye korántsem olyan érzékeny, mint külső nemi szervei, sőt egyenesen fájdalmas is lehet számára az aktus.

 

4. Sok férfi nincs tisztában a csikló szerepével

Azt, hogy hol van és mi az, tudni vélik, de még 30 évvel a szexuális forradalom után is sokan azt hiszik, hogy csak a hüvelyi orgazmus az igazi. A csikló izgatásakor a legjobb, ha egyszerűen megkérdezi a partnernőjét, hogyan szereti.

szex, pár

Fotó: 123rf.com

5. Ha a nő nedves, akkor felizgult

Tévhit, hogy ha a nő felizgult, akkor kész a behatolásra. Ez nem feltétlenül igaz. Nagy egyéni eltérések mutatkoznak a hüvely síkossága tekintetében, és befolyásolja a havi ciklus, a stressz és egyes gyógyszerek szedése is.

6. Hallgatni arany

De nem az ágyban! Ha a partnernője a kedvében akar járni, nem árt ha tudja, Önnek mi a jó. Mondja meg neki!

Forrás: Informed.hu

Forrás: Femiramis


Egy válasz

 1. jáger lászló

  Nem akarok kekeckedni,de ennek a felét sem hiszemL!!
  Nem sok hasznát veszem a továbbiakban.
  Maradok a magam tapasztalataimnál…
  csak ennyi
  barátilag
  J.L.

  Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.