11 meglepő tény a melleidről! 2. rész

Fogadjunk, hogy ennyire még sosem ástuk mélyre magunkat mell-témában! Vajon jól ismerjük a kebleinket? Íme tizenegy érdekes, bizarr vagy éppen csodálatraméltó tény róluk, amit eddig nem hallottunk!

6. A mellek sokat mozoghatnak. Mozgás vagy futás közben a keblek a törzzsel együtt mozognak – egyfajta nyolcas ívet írnak le edzés közben. Egy brit tanulmány szerint akár 20 cm-t is tudnak mozdulni felfelé. Még egy indok, hogy valóban viseljünk a kebleket kellően megtámasztó sportmelltartót!

7. A természetes mellek valóban lehetnek meghökkentően nagyok. A legmegdöbbentőbb méretek tulajdonosa a Guinness rekordok könyvébe is bekerült – 1999-ben kapta az elismerést, mivel mellkasának kerülete a legnagyobb részen 177 cm volt. Mindehhez kicsit kevesebb, mint 180 cm-es magasság párosult.

csomo a mellben

8. A keblek nem mindig egyformák. Erre nyilván már magunk is rájöttünk. Nem kell kétségbeesni, ha a különbség netán jobban látható is – nem vagyunk egyedül ezzel a problémával!

9. A mellnagyobbítás még mindig nagy divat. A kebelméret növelése még 2012-ben is a legkeresettebb eljárás volt a plasztikai műtétek sorában – állapította meg az Amerikai Plasztikai Sebészek Társasága. Csak 2012-ben közel 300 ezer páciens szabatta át a mellét az Egyesült Államokban, noha a mellnagyobbítást kérők száma 7 százalékkal csökkent a 2011-es adatokhoz képest.

10. A melltartókba mindig kerül egy kis rafinéria. Időről-időre felfedezzük az újabb és újabb érdekes megoldásokat a melltartók terén, melyekhez újabb rafinált felsőket, ruhákat lehet hordani! Ráadásul a különféle változatok már nagyon régóta léteznek. Mary Phelps Jacob viselte 1914-ben a „hát nélküli” melltartót, Ida Rosenthal és férje, William, akik a Maidenform-ot alapították, hozták létre 1920-ban a melltartók jelenlegi standard méretezését.

11. Az orgazmust a mellek is okozzák. Bizony-bizony! A keblek látványa nagyon sokban hozzájárul az élvezet csúcspontjához, különösen a mellbimbóké. Szóval, hölgyeim, nem érdemes takargatni a melleket szex közben…!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.