Tanévzárás a Csodakutyákkal

Az idei tanévben utoljára vehettek részt az érdeklődők a Csodakutya Családi Délelőttön,amely május 14.-én szombaton került megrendezésre a Nagysándor József Általános iskola tornatermében, a Csodakutya Alapítvány szervezésében.

Az intézmény havonta egy alkalommal adott otthont a rendezvénynek.A Csodakutya Alapítvány két-és négylábú munkatársai emlékezetessé tették a tanév utolsó Csodakutya Családi Délelőttjét.A gyerekek a kutyákkal való játék mellett pillangóvá, katicává,vagy éppen pókemberré változhattak egy arcfestés erejéig a Központ Alapítvány ügyes kezű önkénteseinek segítségével.

A kreatív asztalnál ezúttal királynői koronát, és varázsszalagot készíthettek mindazok, akik kedvet éreztek magukban.A játék és a nevetés mellet a látogatók megismerkedhetek az alapítvány segítő négylábúival is.  A fejlesztés, segítségnyújtás egyik alternatív módszereként testközelből tapasztalhatták meg az állatasszisztált terápiát, a benne részt vevő kutyák speciális tulajdonságait.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A rendezvényen a már ismert kutyusok mellett, bemutatkozott egy új kutyatanonc is. Dézi a fiatal magyar vizsla kedvességével,jókedvével mindenkit levett a lábáról. Bár a Csodakutya Családi Délelőtt programsorozat ebben a tanévben lezárult a Csodakutyákkal bárki találkozhat a nyár folyamán, az alábbi rendezvényeken.

Családi Nap május 21. szombat 10h-12h Debrecen, Újkerti Könyvtár Jerikó utca  17-19.

Debreceni Kölyök Fesztivál: május 22. 9h-11h Debrecen, Gázvezeték utcai Salakmotor pálya

Családi Nap: május 28. 10h-12h Debrecen, Nagyerdő-Ötholdas Pagony játszótér

Családi Nap: június 5. 10h-12h Debrecen, Vezér utca

Családi Nap: június 12. 10h-12h Debrecen, Liget lakópark

KC3A9p087

Az alapítvány szeretettel várja a rendezvényeken az érdeklődőket és lehetőséget kínál azon gyermekek és felnőttek számára, akik szeretnék megismerni a terápiás kutyákat, és szeretnének többet megtudni az állatasszisztált terápiáról. A tanévzárás képzeletbeli táblájára ezt írhatjuk „Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyedebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén” A Csodakutyák segítenek mosolyogni,és lehetőséget adnak arra,hogy gyógyítson a nevetés.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.