Támogatásból megvalósult gyermekálmok

Újabb beteg gyermekek kívánságait váltja valóra a Csodalámpa Alapítvány – ezúttal az AbbVie biogyógyszer vállalat támogatásával.

A vállalat dolgozóinak önkéntes munkáján túl az AbbVie anyagi támogatása révén az Alaptívány újabb beteg gyermekek kívánságát teljesítette: Dávid és Erika megkapják a nagyon várt laptopot és tabletet, mely nagy segítség nekik a tanulmányaik folytatásában illetve a barátokkal való kapcsolattartásban a hosszas kórházi kezelés alatt.

Ezen túlmenően az AbbVie és a Csodalámpa együttműködésének keretében további két gyermek utazási kívánsága is teljesülhet:a 14 éves Krisztofer Velencében csodálhatja meg a lagúnákat, míg a 14 éves Barnabás Róma mellé utazik, hogy ott delfineket simogathasson.

Krisztofer_Velence_Csodalampa

A két szervezet közötti együttműködés többrétű: a Csodalámpa és az AbbVie közös munkája túlmutat a pénzben nyújtott támogatáson. A Vállalat vezetői támogatják munkavállalóikat abban, hogy az önkéntes segítőként is minél többféle feladat ellátásában segédkezzenek a kívánságok teljesítése során.

Fontos volt számunkra, hogy ne csak a vállalat köteleződjön el a jó ügy mellett, hanem a munkatársaink egyenként is megtapasztalhassák milyen érzés beteg gyermeken segíteni. Bár gyógyszereinkkel naponta adunk enyhülést a panaszokra, ott csak közvetve tudunk visszajelzést kapni az orvosokon keresztül. Ezúttal személyesen is megtapasztalhatjuk milyen érzés mosolyt csalni egy súlyosan beteg gyermek arcára. Ennél nincs jobb motiváció! ” – mondta Jakab Zoltán az AbbVie Kft ügyvezető igazgatója a számítástechnikai eszközök átadásánál.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.