Szeretnél boldog lenni? Tanuld meg, hogy érheted el!

Ismert emberek, szakértők és neves előadók tartanak rendhagyó „tanórát” Boldogság nyitott szeminárium néven, ahol megpróbálják átadni azt a tudást, ami a boldogság eléréséhez szükséges.

Sokan gondolják, hogy a boldogságuk útjában az anyagi helyzetük, a magánéleti problémájuk vagy a kudarcaik állnak. Pedig egy dolog áll az útjukban: saját maguk. A Boldogság nyitott szeminárium éppen arra szeretné megtanítani a résztvevőket, hogyan lehet valaki élete örömökkel teli azáltal, hogy önmagában találja meg a teljességet.

„A Mymoments cégcsoport évek óta tart előadásokat nőknek különböző témákban, és most november 12-én rendezzük meg az első Boldogság nyitott szemináriumot. Nyitott azért, mert bárkit szeretettel látunk, akit érdekel, hogyan találja meg az örömöket saját magában, szeminárium, mert egyfajta tudást szeretnénk átadni ezen a napon. És hogy mi a boldogság része? Hiszem, hogy az ember maga felelős a saját életéért, és amikor olyan külső körülményeket vádol, mint az egzisztenciája, a karriere vagy a magánélete azért, mert nem boldog, akkor valójában csak kifogásokat keres. Minden apró dologgal, amit teszünk, mi magunk befolyásoljuk az életünket. A saját lelki jóllétünk tőlünk függ, amire szerencsére egyre több ember kezd rájönni. A rendezvény a pozitív pszichológia elvén alapul, amit tudományos, spirituális és gyakorlati alapokkal is bemutatunk neves előadóinknak köszönhetően” – mondta Csereklei Zoltán, a rendezvény megálmodója.

mm_landing_1000x380px_20161020

A szervezők célja az volt, hogy a „tanulók” igazán hitelen vendégek segítségével fedezhessék meg a boldogsághoz vezető utat.

„Az alap tematikát dr. Tóth Judittal álmodtuk meg, aki a rendezvény szakmai vezetője. Judit korábban ügyvéd volt, de rájött, hogy lépnie kell, jelenleg coach-ként dolgozik. Ő maga is tart majd előadást a Boldogság nyitott szemináriumon, mellette pedig olyan vendégeket hívtunk meg, akik a saját szakterületükön már bizonyítottak, és tudnak azonosulni a rendezvény tematikájával. Így előadást tart majd pszichoterapeuta, író és motivációs tréner is, de órát ad Szilágyi Áron olimpiai bajnok vívó és Böjte Csaba ferences rendi szerzetes is. Ez a rendezvény azoknak is szól, akik a boldogságot nem csak a spiritualitás oldaláról akarja megkeresni, hiszen tudományos oldalról is bizonyítjuk, hogy mindenkinek lehetősége van megtalálni saját magában. A célunk az, hogy aki részt vesz ezen a napon, az rájöjjön, hogy a jóléte valóban saját magán múlik, és örökre elfelejtse a kifogáskeresést – tette hozzá a rendezvény főszervezője, aki elárulta: hagyományt szeretnének teremteni a Boldogság nyitott szemináriummal.

Forrs: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.