Rugalmas sebtapasz a váratlan sérülésekre

Régóta várod azt a társat, aki melletted van a kalandos útjaidon és a hétköznapok kihívásai során is gondját viseli kisebb-nagyobb sérüléseidnek? Az új, rugalmas sebtapasz minden helyzetben hű partnered lesz, legyen szó egy hosszabb kiránduláson szerzett sebesülésről vagy egy egyszerű konyhai balesetről.

Kétség sem férhet hozzá, hogy nem mindig könnyű megtalálni az igazit, aki támogat és megvéd a mindennapi kihívások során. A hosszas keresés és kutatás után felüdülés lehet, ha mégis befut a megfelelő jelölt és kezdetét veszi a valódi kaland. Legyen szó kirándulásról, sportról, vagy akár az aktív hétköznapokról, a gondoskodás nem maradhat el!

Az új Hansaplast rugalmas sebtapasz XL a különböző méretű vágások horzsolások esetén is megvédi a sebet a szennyeződéstől és fertőzéstől Bacteria Shield védelemnek köszönhetően.

hansaplast-flexible

Rugalmassága azokhoz a testrészekhez nyújt ideális segítséget, amelyek az aktív tevékenységek – kirándulás, sport stb. – közben több mozgásnak vannak kitéve, ilyen lehet a térd, a könyök vagy esetleg a hátunk felülete. Flexibilitásuk mellett a sebtapaszok vízhatlan tulajdonsággal is rendelkeznek, így észrevétlenül igazodnak a megszokott napi rutin mellett az extrém körülményekhez, miközben kímélik és óvják a sérült bőrt.

Miután bemutattuk neked az igazit, már csak az élményszerzés maradt hátra!

Rugalmas sebtapasz, 6×9 cm      

o   Extra rugalmasságot biztosít

o   Viselése alkalmas aktív mozgás mellett is

o   A Bacteria Shield technológiának köszönhetően teljes védelmet nyújt

o   Vízhatlan

o   Nagyobb sebekre is alkalmazható

Olvasd el ezt is!

Útipatika – Mit vigyünk a nyaralásra?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.