Orvosi csaptelep – a tökéletes higiénia záloga

Hosszú- és rövid karnyúlásos orvosi csaptelepek széles választéka a Grohe, Kludi és Mofém márkák kínálatából! Ergonomikus mozgató kar a még könnyebb használatért, egyszerű csapnyitás, akár könyökkel is. Ideális választás kórházak, rendelőintézetek, szociális intézménynek, vagy idősotthonok számára.

Szponzorált tartalom

Milyen esetekben indokolt egy orvosi csaptelep beépítése?

  • Amennyiben fokozottan fontos számunkra a lehető legmagasabb higiénia és a víztakarékos kivitel
  • Amennyiben a későbbiekben nagyobb közösség használja a csaptelepet, de valamiért nem szeretnénk infrás modell mellett dönteni

A design az évek folyamán ezeknél a típusoknál is ugyanúgy nagy jelentőséget kapott, mint a hagyományos csaptelepeknél. Az általunk választott orvosi csaptelep így már nem csak a fent említett funkciókat képes ellátni, hanem illeszkedik az enteriőrhöz is.

Higiénia

Az orvosi mosdó csaptelep által szavatolt magasszintű higiénia a járvány megjelenésével egyre fontosabbá vált a háztartásokban. Mivel csuklóval, vagy könyökkel elhúzva a kart egyszerűen megnyitható a csaptelep, nem kerülnek újra vissza ránk kézmosás után az „otthagyott” baktériumok. Ez a szempont kisgyerekes családoknál, időseknél épp olyan fontos lehet a betegségek megelőzésében, mint az egészségügyi intézményekben.

Orvosi csaptelep kivitelek

Orvosi mosdó csaptelepek között hagyományos társaikhoz hasonlóan szintén megtalálhatók

  • fali és álló típusok.

Működtetőkarjukat, azaz az egészségügyi emelőkar típusát tekintve

  • hosszú-, vagy rövid karnyúlásos kivitelekben.

A hosszú karnyúlásos kivitelek ideális megoldást nyújtanak idősebbek, vagy gondozásra szorulók részére. Egyes modellek csúszásgátlós kivitelei még biztonságosabb használatot szavatolnak.  A beépített hőfokkorlátozó pedig segít megóvni Önt és családját az esetleges forrázás-veszélytől.

Termosztátos fali orvosi csaptelep

Mivel ezeket a csaptelepeket elsősorban megnövelt igénybevételre tervezték, így minden esetben közös jellemzőjük a hosszútávon is megbízható működés. A fali csaptelepeken lévő kifolyó legtöbb esetben 120°-ban elforgatható, vagy központi állásban biztosítható. Egyes modellek termikus fertőtlenítő funkcióval rendelkeznek, mely fokozott védelmet nyújt a baktériumok ellen. 38°C-ra beállított forróvíz-hőmérséklet a tökéletes kényelemért!

orvosi csaptelep

A Gépész Webáruház orvosi csaptelep kínálatában – Grohe, Kludi és Mofém típusok közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb darabot.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.