Öko Zsibongó – Több mint egészség! Több mint kert! Több mint élelem!

Öko Zsibongó, minőség, egészség, környezettudatosság, kert…

Ahol minden az egészség- és környezettudatosságról szól!

Gyere és válts pontgyűjtő útlevelet! Partnereink állomásonként várnak termékeikkel, szolgáltatásaikkal! Az esemény végén a részvevők között ajándékokat sorsolunk ki!

Kerttől az asztalig! Ökológiailag tiszta alapanyagok, növények, glutén-, laktóz- és cukormentes élelmiszerek, szolgáltatások és programok vására. Ahol lehet finom, ami egészséges!

A Csak a Nőknek Magazin és a Nők Világa Nonprofit Kft. védjegyoltalommal védett programján a család minden tagja kaphat segítséget, hogy hogyan legyen környezet- és egészségtudatos. A gyerekek játékosan ismerhetik meg ennek csínját-bínját. A felnőttek Profi szakemberekkel konzultálva tágíthatják tudásukat! Havonta rendszeresen megrendezésre kerülő programunkkal lehetővé szeretnénk tenni ezt az élményt, mindig az évszaknak megfelelő aktualitásokkal, Pesten és Budán! Partnereink hozzájárulásával minden alkalommal. Találkozzunk az Öko Zsibongóban! Zsibongjunk együtt Öko módra.

Miért látogasd meg a programot?

Mert a környezetvédelem és a környezettudatosság fontos!

Minden apró mozzanat, tett és cselekedet, amely arra irányul, hogy a környezetünk szebb és jobb legyen nagy jelentőséggel bír, bármennyire is kicsi tettnek gondolod! Kertészkednél is, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Legyen szó konyhakertről, virágoskertről, vagy csak az erkélyeden/balkonodon fellelhető kis „birtokról”, Partnereink profi segítséget fognak Neked nyújtani! Tégy nagyobb „lépéseket” az anyatermészettel való kapcsolatod irányába!

A mai világban már jóval nagyobb figyelmet kell fordítani az egészségtudatos táplálkozásra! Nem mindegy, hogy hol ezt hol szerzed be, hogyan és miként tálalod a családodnak! Az Öko Zsibongónkban erre is megoldást találsz! Partnereink által kizárólag olyan termékeket ismerhetsz meg és szerezhetsz be, melyek az egészségedre pozitív hatást gyakorolnak!

Ételallergiás vagy?

Fogyókúrázol?

Vagy csak figyelsz arra, hogy milyen táplálékot adsz a szervezetednek?

Legyen szó glutén-, laktóz- vagy cukormentes, esetleg minden mentes étkezésről az Öko Zsibongóban számos finomságot fellelhetsz! 

További részletet a regisztrációról az alábbi linken találhatsz >>

Forrás: Csak a Nőknek


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.