Mesterséges kómában tartják a maláriás riporternőt

Az angol Charlie Webster, a Sky Sports riportere az olimpiai megnyitó után került kórházba. Akkor még azt hitték csupán a fáradtság, a kiszáradás és egy kisebb fertőzés terítette le, ám most kiderült, maláriás.

A 33 éves sportriporter kerékpárral érkezett Rio de Janeiróba. Kétkerekűjén 3000 mérföldet tett meg hat hét alatt Nagy Britanniából Rióba, hogy egy rákellenes alapítvány javára pénzt gyűjtsön. Charlie Webster még részt vett az olimpiai megnyitón, de már nem érezte túl jól magát. Egy nappal később kórházba került, az orvosok fertőzésre, kimerültségre gyanakodtak és persze kiszáradásra is.

I’m getting there…awful few days with serious infection.

Charlie Webster (@charliewebster) által közzétett fénykép,

„Hat hétig úton voltam, itt ért véget az utazás. Kiszáradtam, elkaptam egy fertőzést. Nem ez a legjobb napom” – írta közösségi oldalán.

Majd, ahogy teltek a napok, Charlie Webster úgy lett egyre rosszabbul. Leállt az egyik veséje és egyéb szervei sem működtek megfelelően. Ekkor derült ki, hogy maláriás.

Orvosai úgy döntöttek, hogy mesterséges kómát idéznek elő és ebben az állapotban próbálják meg tehermentesíteni Wesbster szervezetét, felgyorsítva a gyógyulási folyamatot. Az angol riporter családja már megérkezett Rióba, most azt kérik, hogy minél többen imádkozzanak Charlie gyógyulásáért.

 

Forrás: Hirado


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.