Magyar cég fejlesztette ki az első tüdővitamint a piacon

Kifejezetten a tüdő védelmére állított össze egy speciális kapszulát egy hazai vállalkozás. A nagy dózisú vitaminokat, enzimeket és gyógynövénykivonatot tartalmazó, új étrend-kiegészítő összetételét napjaink problémái hívták létre.

A tüdő az egyik legfontosabb szervünk, védelme, ellenállóképességének javítása a légzőszerveket támadó bakteriális vagy vírusfertőzéssel szemben pedig manapság kiemelten fontos. Az új, Magyarországon összeállított és gyártott, Air7 néven már hozzáférhető táplálékkiegészítő, ahogy a neve is mutatja, 7 összetevőből áll.

Fotó: 123rf.com

A közismert vitaminok – mint a D3, C, E, B6 és A – mellett a készítmény Cordyceps Sinensis-t, egy magashegyi gombafajta kivonatát is tartalmazza. Emellett a sokak által ismert Q10 koenzim, valamint Rutin (egy glikozid-vegyület) gondoskodik a védő, immunerősítő hatásról.

Az új étrend-kiegészítőt fejlesztő vállalkozás vezetője elmondta: az összetétel javítja a légzőszervek ellenállóképességét, növeli a tüdő oxigénfelvevő kapacitását és erősíti az immunrendszert, amely így hatékonyabban veszi fel a harcot bármilyen fertőzéssel.

A készítmény ráadásul nemcsak az esetleges kórokozók ellen vértezi fel tüdőnket, hanem általános immunerősítő hatással is bír, javítja a sportteljesítményt és csökkenti a fáradékonyságot is.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.